Aleksandar

Kragujevac

Član od: 25.01.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kao sto je i naziv oglasa "nove Nexen gume" , prodavac je rekao da su gume kao nove i da su presle oko 200km. Vulkanizer je na gumama koje je prodavac poslao izmerio dubinu sare 5,3mm na dve gume i 5.9 na druge dve. Po proceni vulkanizera gume su presle oko 10000 km i ne odgovaraju stanju koje je prodavac u oglasu naveo. Izbegavati saradnju sa ovim clanom.
ako je kao sto si rekao zasto nisi slikao dubinu sare i poslao kao sto si rekao da ces?? ja sam rekao da slikas da vidim u cemu je problem i kako su to presle 10 000 km kao sto pises ovde a meni si prvo rekao 20 000 i od tada neces da posaljes dokaz?! ja stojim iza svega sto sam naglasio jer je tako i ja sam cistog obraza gume su nove i uzete a za to i racune imam znam koliko sam presao autom i da su stajale posle toga i u suprotno me ne mozes ubediti ma koliko cicijacio!prvo sam skinuo dosta od cene koju sam stavio jer si kukao kako nemas vise,a posle te je bilo zao za 1500din ili 2000din te me odmah pitas da nije ispalo previse za za postarinu kao da ja tamo u kuriru radim?! ispadoh ja budala sto sam ti prodao odlicne gume i jos ti spustio cenu zasto nisi poslao dokaze ako ne lazes?!

Automobili | Oprema > Folije za auto

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem saradnju sa ovim clanom, kao sto vec i prethodna negativna ocena govori o njemu tako i moja - ne prima porucene pakete, totalno nezainteresovan, ne odgovara na KP poruke kao ni na SMS, javlja se samo kad zaboravi da ste to vi. Zobilaziti ga u sirokom luku jer ce Vam napraviti samo trosak i nervozu.

Kompjuteri | Desktop > RAM memorije

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije preuzeo posiljku! Postexpres mi vraca paket i moram da platim dvostruku postarinu. Javio se na oglas "ozbiljan sam kupac" trazio da spustim cenu. Spustio sam cenu, dao je adresu poslao sam sutradan 23. Marta Stigla mu je u ponedeljak 28. Marta Nije dostavljena, posta mu je ostavila obavestenje o prispecu posiljke. od tog dana se pravdao da nema vremena. 29. marta prekida svaku komunikaciju. Neozbiljno, neodgovorno. Ovo je prva negativna koju dajem nekome, za vise od 11god na KP.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.