Aleksandar

Petrovaradin

Član od: 11.02.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Члан није написао тачно стање патика, јавио сам му се поводом истих и рекао је да хоће да прихвати рекламацију, што значи да је знао тачно стање патика али није желео да напише, а за поврат патика њему и новца мени, он има своје услове по којима сматра да ја треба да платим поштарину поново иако сам је већ платио када су патике стизале први пут, плус хоће да му пошаљем патике без откупа, с тим да ће ми наводно уплатити паре на рачун кад му патике буду стигле, ја немам поверења да ће бити тако јер договор већ није био испоштован око стања патика, али он не пристаје на другачије услове осим на те које је сам навео, а сматрам да је грешка само његова и да најмање што може да уради је да изађе у сусрет. Након мог објашњења зашто његови услови нису у реду, престао је да одговара на поруке. Нисам још увек имао овакву (не)сарадњу, а дугогодишњи сам члан кп-а. Договор није испоштован, сарадња лоша, избегавати члана.

Odeća | Muška > Duksevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Oglas je bio "Nike Tech FLEECE" , cim sam se javio pitao sam lika da posalje slike, naravno pravio se lud jer je znao da mi salje drugi model trenerke. Poslao mi je Nike Tech Pack. Kada sam coveka lepo zamolio da mu vratim jer mi se model ne svidja , napao me je. Jbg los covek. Ne bih bas preporucio bilo kome da saradjuje sa ovim covekom, ko god vidi komentar izbegavajte ga u sirokom luku.

Odeća | Muška > Duksevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu je napisao da je duks original i to je tvrdio, kad sam ga terao da mi slika etiketu, reko je da se isecena, a kad mi je duks stigao na etiketi pise Made in TURKEY. Prodaje fuš stvari a laže da su originali, izbegavati ga u širokom luku. Plus što se pravi lud, pitao sam ga lepo ljudski da rešimo, reko je da se svetu ne može ugoditi i da mu dam negativnu ocenu. I Z B E G A V A T I.

Odeća | Muška > Duksevi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao sam mu paket i nije pokupio, a za to je imao neke glupe izgovore “kao radnica je nova pa sigurno se zbunila. .” Uopste nije ispao korektan morao sam da platim postarinu umesto on da plati zbog svoje neozbiljnosti. Mnogo je naporan sto se tiče dogovora i pakovanje pošiljki. NE PREPORUČUJEM SARADNJU!

Odeća | Muška > Jakne

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nikakvu saradnju ne preporucujem sa ovim deckom, 3 puta ga pitam da li sigurno uzima jaknu, potvrdjuje da uzima, trazi podatke iz licne karte i to dobije. Na dan kad treba da preuzme posiljku, pokusam da ga pozovem da vidim da li je zadovoljan, blokirao me je svuda gde moze da me blokira! Zbog njega sam izgubio sigurnog kupca, NIKAKVA SARADNJA! !! !

Odeća | Muška > Trenerke

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

trazio je da mu posaljem paket iako je bila obustava rada, paket na kraju ne dize i ja placam duplu postarinu. komunikacija nikakva. ne preporucujem saradnju
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.