Aleksandar

Novi Sad

Član od: 13.10.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvi put za 7 godina i ogroman broj pozitivnih ocena koje imam dajem negativnu ocenu. I to zbog 2500 dinara. Sramota za ovog clana koji se konstantno pravi blesav a prevario me je. Sve dokaze i slike sam mu poslao naravno. Narucio sam raznu opremu za Sony PlayStation 3 konzolu. On ima konzolu ali nista nije " proverio" znači jeste i zna da ne radi! !! Prvo nije mi poslao punjac uopšte Drugo Controlleru je crkla baterija totalno i ne radi zbog toga. Trece jedan od diskova je skroz polomljen. Cetvrto bazerima za kviz su curele baterije unutra svuda i plus nema dodatka za povezivanje sa konzolom pa su neupotrebljivi. Ocena ide na uvid KP tima i ostaje dok se ne resi prevara sta god on rekao.
U oglasu je pisalo sve sa slike,tako da dalje nemam šta da dodam po tom pitanju.Punjača nije ni bilo na slikama.Očigledno je besan pošto neće zaraditi koliko je planirao ali sam je kriv što nije sve pogledao i šta je zamislio da mu treba.Neslažem se ni sa jednom njegovom tvrdnjom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.