Aleksandar

Ćuprija

Član od: 07.11.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Zao mi je sto moram da bude prvi koji ce ostaviti negativnu ocenu, ali tako je. Laptop koji je opisan kao dobro ocuvan gde sve funkcionise fantasticno. Ispostavilo se da nije tako. 1. Ima neku mrlju sa leve strane duzine celog ekrana, i sirine nekih 3cm - Koja se slabo vidi, tako da to nije neki veliki problem 2. Dugme za slovo Y ne radi. Stavljeno je drugo koje nije od te tastature, ali to nije resilo problem , posto je jedan od 3 drzaca tastera polomljen pa taster izlece napolje - u prevodu mora da se komplet menja tastatura - sto je dodatni trosak od 20-30 evra. 3. Punjac koji je poslat uz laptop nije originialni, vec neki HP-ov koji je budzen i Dell ga ne prepoznaje kao svoj, i stalno prijavljuje gresku prilikom bootovanja. Takodje ne moze da puni bateriju. Punjac daje struju i laptop radi, ali je ipak rizik. Nista od falinki nije bilo napomenuto, niti je meni palo na pamet da ispitujem clana, posto ima preko 30 pozitivnih ocena i 0 negativnih.
Necu da se branim recima pogledaj te slike oglasa i sve ce vam biti jasno slike koje su uslikane u velikoj rezoluciji i na kojim se apsolutno sve vidi, a kupcu ako to nije dovoljno mogao je bar jedno pitanje da postavi u vezi artikla, ili posle kupovine mogao je da trazi povrat novca i nebi doslo do ovakve ocene ali dobro svako ima svoje pravo u kome ja ispastam.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.