Aleksandar

Brus

Član od: 05.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > ZTE

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

NEGATIVNA zbog toga sto me je covek izradio. .. znaci ispostovao sam sve njegove zahteve da bi me na kraju zeznuo. .. naime, dog je bio da ja njemu dam moj tel i 30 eura, za njegov zte grand. kada sam mu ja poslao moj tel on je meni poslao svoj sa otkupom. .. kada sam otvorio paket bio je taj tel, ali pokvaren. .. znbaci poslao mi je pokvaren tel koji nije hteo da se upali. .. dog smo se da vratimo pakete i on da vrati pare. . ali je tu ispao problem. .kad sam mu poslao njegov tel on je kulirao pozive i poruke sa moje strane, da bi na kraju odg kako ne moze sve da mi vrati jer sam mu ja kao pokvario tel. .. sto nije tacno ( iako ce on sad da tvrdi suprotno ) . . tel kad je stigao nije radio. .. ali da bi ja dobio svoj tel nazad trazio je onu doplatu za njegov tel od 30 eura. .. jer sam mu ja kao pokvario tel , a on ga je svesno takvog poslao. .. dobio je te pare da bi dobio ja moj tel. .. sto se mene tice preporucio bih ljudima da ga zaobidju jer je jako ne korektno postupio . .. ocigledno je da drugacije ne moze da zaradi. .. .
...evo mog odgovora pa prosudite sami o cemu se radi!Svi clanovi koji su trgovali samnom znaju da radim korektno i da nisam prevarant kao sto ovaj decko tvrdi...kao prvi tel je radio odlicno,jer naglasavam da svaki tel koji prodajem prvo koristim par dana da bih se uverio u ispravnost istog...znaci poslao sam mu tel,on posle mi kaze da tel nece da upali...ok posto radim korektno rekao sam nek mi vrati tel ja cu mu vratiti njegov!Meni je stigao tel koji je otvaran negde po servisima i touch mu je bio odlepljen pri dnu...ja sam mu rekao da plati 30e popravku jer nije poslat u takvom stanju,a ja cu mu vratiti njegov tel!poslao je 30e ja sam mu vratio njegov tel i on mi je zalepio negativnu ocenu...pa ovomn prilikom molim administraciju da odreaguju na ovu negativnu ocenu jer sam korektno uvazio reklamaciju i vratio tel,a ja ostao ostecen i za tel i za ocenu...posto mi je ostao pokvareni tel koji kako decko tvrdi nije hteo da upali iako je perfektno bio ispravan i ocuvan,a vratio se ostecen hocu da administracija ukloni ovu negativnu jer je svakako nisam zasluzio zbog ovoga...ja sam svoje poz ocene posteno zaradio to znaju svi koji su poslovali samnom,i necu da mi lupaju negativne razni sumnjivi clanovi sa sumnjivim oglasima,koje sam max korektno ispostovao...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.