Aleksandar

Niš

Član od: 23.03.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio sam nov telefon, a dobio polovan, koji je aktiviran i u vlasnistvu inostrane firme, zaklucan mdm zastitom. Ponudio sam prodavcu dve opcije. Da vrati novac, ja njemu telefon, ili da vrati deo novca i da resimo problem. Prodavac odbija obe opcije. Prodavac je poslao IMEI telefona u inbox, tako da i ekipa KP moze da proveri o kakvom se uredjaju radi. Nudim izvestaj kao dokaz o telefonu, zvanicnog apple servisa.
Sve sto je napisao apsolutno je NETACNO. Moj telefon se moze naci kod njega na oglasima za 120e vecoj ceni. Problem je bio u tome sto je on pretplatio 50e telefom, hteo je da zaradi 170e na uredjaju i brat mu se ljutio sto je toliko telefon platio. Cenkao se za 100 dinara i jos kurs racunao kao da menja na ulici po 114 dinara. Poslacu kp timu poruke i slike oglasa koji je izbacio i prvu poruku koju je napisao u vezi telefona kad je stigao. Promenio misljenje o novom uredjaju posle 24h. Sto se tice imey moze da se proveri lako kad je uredjaj aktiviram, covek je niskog obrazovanja i prica mi da je telefon aktiviran 1984. Ja ne znam gde to proverava, ali procenite sami da li je moguce da je tad aktiviram telefon.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon je predstavio kao odlican, ali u ovom slucaju nije tako, telefon ima neki problem u 10% posto slucaja se zamrzne telefon, javio sam mu odmah sutradan, zvao ga 2,3 dana, al se nije javljao, da bi se javio 3 dan preko poruka i pravio lud, kao navodno ko zna sta si mu ti uradio za 4 dana. Inace telefon je pre toga bio u servisu i ocigledno je imao neki kvar i to isto nije reko i to je bio u servisu Nitel Niš. Decko se pravi lud i ocigledno nije posten, ko uradi ovo jedanput uradice opet.
Covek nepozeljan za saradnju. Prilikom kupovine zaboravio sam kabli da ponesem i umanjio sam cenu telefona za 500 dinara. Sutradan sam mu doneo kabli on je rekao da je zaboravio novcanik(novac nikad nije dao). Zvao me je posle 4 dana da mu telefon ne radi lepo na nekim igricama i da zamrzava kad udje da igra igricu, pri tome je rekao da se samo desava na toj jednoj igrici. Svako normalan bi rekao da je telefon ispravan. Nije nova 5t telefon za ekstremno zahtevne igrice. Iz nitela je garancija koja jos vazi, slika garancije je bila u oglasu! Negativna ocena je besmisleno data, sve predhone ocene ce DEMANTOVATI ovu ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.