Aleksandar

Beograd | Čukarica

Član od: 05.02.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam od "coveka" trenerku. U opisu oglasa je stajalo da je trenerka u odlicnom stanju, samo par puta nosena, kada sam ga naknadno pitao da li ima neka ostecenja rekao je da nema i da je u ful stanju. Kada mi je stigla trenerka odmah sam video da to nije ista trenerka iz oglasa, skroz druge boje, drugog stanja, pocepana, iznosena maksimalno. Svesni toga i on i ja, da me je s namerom prevario ponudio sam mu da mu vratim trenerku, da platim postarinu i nazad i da mi vrati novac, na sta se pravio lud, na kraju krajeva pristao je sam da vrati novac jer kako kaze video je da je njegova krivica. I pored toga sto mi je novac na kraju vracen, smatram da ovakvim ljudima nije mesto ovde na kp-u. Steta sto ne mogu slike da se postave da vidite sta sam dobio za 4000 din. Takodje smatram da kp tim, ovakve ljude treba odmah ukloniti, a ne tek kad dobiju po 4,5 negativnih ocena.
Druze pazi ovako. Izgleda da si klinac i da je bila frka oko toga sto si narucio trenerku od 4000. I onda su bili izgovori da bi se trenerka vratila. Svaka kupovina iz mojih oglasa moze se izvrsiti u Beogradu ili Gornjem Milanovcu. Tako da te klinacke fore ne prolaze. Pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.