Aleksandar

Niš

Član od: 26.02.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporučujem saradnju. Kupac je poručio patike. Dobio je to što je želeo. Nije na vreme javio da treba zamena, jer je radio uslugu kupovine za nekoga. To mi naravno nije ni pomenuo pre kupovine, da sam znala o čemu se radi ne bih pristala na tako nešto. Prihvatila sam ipak da odradimo zamenu. Objasnila proceduru zamene. Opet su prolazili dani, nisam dobila nikakav odgovor. Osamnaestog dana mi piše kako šalje patike nazad i da mu se vrati novac. Prihvatila i to. Posle je kazao da adresa na koju treba da ih vrati nije dobra i da ne može da ih pošalje. Ja mu zakažem kurira. Sve odradim. Četiri dana je od tada prošlo on odloži kod kurira slanje, ne pošalje patike nazad. Da bi na kraju napisao da ne može da šalje patike jer ni on nije dobio patike dok ih nije platio. Što je mnogo, mnogo je. Sada bi još hteo da mu prvo platim pa da ih pošalje nazad. Čovek me je maksimalno izmaltretirao. Da se i vi ne bi nervirali i gubili živce kao ja mesec dana nemojte saradjivati sa ovim kupcem. Velika negativna!
Tek sada sam video ovu ocenu. Treba da Vas je sramota za ovakve lazi. Objasnio sam Vam da je osoba za koju sam kupovao u zatvoru i da ne moze da se tako lako posalje i da se vrati ako nesto nije uredu. Zao mi je samo sto Vas nisam prijavio inspekciji.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.