Aleksandar

Kraljevo

Član od: 16.05.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neznam odakle mu ovolike pozitivne ocene, u mom slucaju je u vezi telefona Lg g3 gde je u opisu stajalo da je ploa ispravna medjutim nije , da bi kasnije prihvatio da vrati pare a da uzme telefon nazad kada legne plata medjutim nista , i na kraju me je blokirao. Ja se izvinjavam ali mislim da je ocena vise nego zasluzena.
U oglasu stoji da je telefon neispravani da ne garantujem za neispravan telefon,i jos sam mu spustio cenu sa 30e na 2500din.Covek je otvorio telefon,i naravno sta je on radio dal' je nesto ostetio,izvadio nesto itd. ne znam Rekao sam da cu mu vratiti novac,ali umesto toga covek daje negativnu ocenu zbog njegovog nestrpljenja.. Od ovoliko pozitivnih saradnji,ovo jos nisam video..da neko uzme da otvori telefon i da hoce da mi vrati.. I pritom daje negativnu ocenu,strasno..Sledeci put kupi nov telefon za 2500 din pozz
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.