Aleksandar

Beograd | Voždovac

Član od: 28.04.2008.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Auto-alarmi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio sam alarm sa slike ali je to samo zvaka za budale kao sto sam ja. Pozvao sam gospodina Aleksandra u vezi ovog auto alarma i bio je veoma ljubazan i prijatan kao pravi korektni prodavac! Obecao mi je popust na 2700din. Sutra mi je stigao paket i pisalo je da mi salje neki Darko Pavlovic i da je odkup 3000din. Na kutiji je pisalo K-Fox sasvim deseto ime od onoga sto je na reklami ovog ili ovih prodavaca! Odneo sam kutiju kod majstora da mi ugradi taj alarm, majstor mi je objasnio da sam prevaren i da takav falsh jos nije dosad video, Sirena je bila od 70db sto je jako smesno i jadno i tiho kako svira, sto nebih stavio ni na bicikl! Drugo nisam dobio glavno dugme za prekid alarma u autu za slucaju da nestane baterije u daljinskom nemam mogucnost da ga deaktiviram kada pocne da pisti, a i da sam ga dobio nebi ni bilo mesta u tom modulu da se poveze! ! I jos neke sitnice oko haube nisam dobio. Pozvao sam gosp. Aleksandra na Viber, na redovan broj i jos sam mu pustio poruku na K. P. I cekao 5 dana da mi se javi ali to se nije desilo! !! Zato sto i sam prodavac zna da mi je uvalio! Naplatio mi je vise i nije ispostovao dogovor, sirenu mogu da bacim jer je bezkorisna, i covek se nejavlja ni na jedan telefon ili poruku! Sta tu drugo reci nego da je ovo jedan od onih sto misli da mi svi koji nismo iz BG. da smo cobani budale i da se zakopcavamo na ledja!
Poštovani, Vaš komentar je delimično tačan a delimično i ne. Zamolio sam kolegu da pošalje alarm umesto mene zato što sam iznenada morao da budem odsutan . Netačno je da je promenjena cena jer je cena alarma 2700 dinara i naplaćena a ostalo je ptt trošak oko 300 dinara (mislim da ste upoznati sa troškom slanja). Što se tiče alarma tražili ste " samo" sa podržava centralnu bravu i da se vidi da auto ima neki alarm. Upozao sam Vas da ozbiljniji alarmi zahtevaju i veću cenu. Što se tiče majstora verujem da je ozbiljan stručnjak za alarme pa Vam savetujem da on pronađe odgovarajući model (ne razumem zašto ste ga zaobišli). Vama nudim da mi alarm vratite ako ne odgovara zahtevima i nije zadovoljio Vaše i majstorove kriterijume ( verujem da niste ga još povezivali). Za sve ostalo nisam kompetentan da komentarišem niti razumem jezik uvalio, ko se zakopčava na leđa, ko je čoban( ne znam zašto ste uzeli to zanimanje u tom kontekstu) i siguran sam da Vi ne možete znati šta mislim o ljudima niti njihovom poreklu. Srdačan pozdrav Aleksandar

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Uređaj stigao poštom sa karticom od 2Gb umesto 4. Navigacija od početka nije hvatala nijedan satelit pa prema tome nije ni radila. Ekran odgovara na dodir posle 3-4 puta, potrebno jace pritisnuti. U početnom kružnom meniju, slika se pokreće posle par sekundi - uzasno je sporo. Nakon reklamacije da je unutra manja kartica od one u oglasu, dobio sam odgovor da je najbolje da ceo uređaj sam pošaljem poštom u NIŠ na datu adresu radi zamene kartice ! Napominjem da je prodavac iz INĐIJE. Samo zbog zamene sd kartice treba poslati uređaj u NIŠ umesto da mi je on lično dao drugu odgovarajuću karticu koju je naveo u oglasu. Vrlo loše iskustvo.
Postovani, od 1000 kupaca realno je da se javi jedan kojem nije sve u redu.Navigaciju treba da posaljete u Nis zato sto nije moguce zameniti karticu na licu mesta,nego treba da Vam unesu ponovo karte,a dao sam Vam adresu da je direkno posaljete i da se pozovete na kupovinu kod mene iz razloga da ne gubimo vreme slanja navigacije Vi meni ja njima,vec Vi direkno njima.Sto se tice hvatanja satelita, navigacija ili radi ili ne radi,ako ne moze da uhvati satelit,onda se to desava svaki dan,danas,sutra,prekosutra...O brzini neznam sta da Vam komentarisen, ne znam sta da ste ocekivali.. Pozdrav Aleksandar
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.