Aleksandar

Novi Pazar

Član od: 31.07.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli | Delovi i oprema > Električni bicikli | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Po oglasu mi je prodao neispravnu bateriju kao ispravnu! Uredno sam je platio, i kada sam je dobio bila je neispravna. Kada sam hteo da mu je vratim, nisam je uopšte koristio, on je zahtevao da mu je prvo vratim bez otkupa , pa ako on proceni da je po njegovolj volji da mi pošalje pare! Pa da li bi to ijedan intelegentan čovek uradio? Da ostanem i bez te pokvarene baterije i bez novca! Suludo! IZBEGAVATI SARADNJU SA OVIM PRODAVCEM! !!
Sam mi ponudio 80e za bateriju, dobio je ispravnu bateriju isti dan kad je dobio napisao mi poruku kako je baterija otvarana i pokvarena, na moje pitanje kako je to utvrdio, kao merio instrumentom i ima napon od 37v što je i normalno ali odma je počeo da ucenjuje kako je ne bi platio 30e da je znao da je kao neispravna,te fore mislio je da ću da padnem na to i da mu je dam za 30e.Niti je probao na bicikli niti na punjacu zato što nema ni jedno ni drugo, pokušava da je vrati naravno rekao sam vrati al prvo da se uverim da nisi otvarao povadio ćelije ili ekektroniku ako je sve u redu uplaćujem ti novac istog dana. Da takođe sam rekao slikaj mi bateriju i pošalji mi slike ali ni to neće kao već je zapakovao i ne pada mu napamet da je opet otpakuje.. Uporno sam insistirao da rešimo problem ali dotični nije hteo nikakvu komunikacju, lepo sam mu rekao ako je pokvarena baterija ništa ne gubiš da je vratiš nazad i dobiješ novac ali neće zato što je otvarao i izvadio ćelije, time se bavi popravkom lion baterija i ostalog. A inace je poznat kao majstor da pokvari baterije i pravi kineske punjače od 5e i uvaljuje ljudima za 50tak eura kojima baterije crkavaju u roku mesec dana.. A ne znam sta se pravdam zbog nekog koji ima dve ocene a ja 90 pozitivnih i bezbroj prodatih delova za električne bicikle i nikad nikog nisam prevario.. Nije hteo da vrati, NIJE HTEO DA SLIKA BATERIJU I POŠALJE SLIKE  šta to govori o njemu i njegovoj nameri, samo je hteo da ucenjuje da je uzme za 30e e pa  teško sramoto od čoveka... Njegov komentar u ovoj njegovoj negativno oceni: "Pa da ostanem i bez te pokvarene baterije" Bez komentara :))
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.