Aleksandar

Paraćin

Član od: 06.08.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Za farbanje i poliranje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovako retko dajem negativne ocene , alI boja je totalno nekvalitetna I skida se nakon bojenje koze iako se susila 24 sata. Takodje lak je jos gori I koza dva pobeli . Uprapastio sam nekoliko koznih futrola .
Donesi jednu futrolu da ti ja ofarbam kada dolazis u pn.Niko do sada nije bio nezadovoljan.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

dogovor je bio da mi salje plocu od samsung galaxy s I9000 bez ekrana niti taca, kutiju, bateriju, poklopac i staklo od istog telefona. .. . culi smo se prvo preko telefona i dogovorili se da mi salje sve za 1500 dinara uz njegovu postarinu, kad sam ga pitao lepo preko telefona u kakvom je stanju poklopac od telefona covek tvrdi da nije los samo neke male ogrebotine, a nije reko da je puko na tri coska! i to debelo! kad skidam poklopac sa telefona malo fali da ne pukne! pitam odma prodavca sta se desava, on odgovara kao nacu neki drugi poklopac i poslacu ti, nakon par dana javlja se preko kp i kaze da ima poklopca a da ga ceni 800 dinara. .. mislim sta reci, nije posteno od njega, cena mi nije problem al bar da je reko sta i kako u vezi poklopca nebi bilo problema. ..
Clan Michael nije ispostovao dogovor. uzeo je sve za 1500 dinara,video slike pre toga i kada mu je stiglo nalazio je mane i mane.Jako los clan.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.