Aleksandar

Beograd | Stari grad

Član od: 21.10.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Ključevi i brave

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio privezak od 400 din i odbio da preuzme jer se postarina naplacuje 400 din, nakon cega mi salje poruku preko KP poruka: "Eee pošiljka je stigla ali sa cenom od 800 din, Znaci 400 dinara dostava za nešto šta košta 400 din. Tako da kada vam se vrati ova pošiljka uzeću je lično doći ću do vas". Objasnio sam kupcu da u tom slucaju ja placam i slanje i vracanje, nakon cega mi je odgovorio: "Očekivao sam da se placa al nisam hteo da platim duplo u odnosu na cenu. Dodaću ja taj novac što ste poslali za slanje i vraćanje". Odgovorio sam da je jeftinije samo preuzeti posiljku, ali nije bilo odgovora. Posle 25 dana se vraca posiljka i na kraju mene kosta 650 din nesto sto sam prodavao za 400 : )
Pošto vidim da ste aktivni na ovom sajtu, mozda vam je to i jedini posao, mogli ste da mi slikate potvrdu o prijemu pošiljke gde bih ja odmah rekao da ne bih preuzeo taj paket upravo zbog poštarine koja je navodno 100% u odnosu na cenu . Dokoni ste da pišete kilometarske poruke, a ne možete potvrdu da slikate ali ajde. Plus je gospodin želeo da se ugradi za 100 kinti jer je dostava koštala 300 din, a pošiljka 500, a ne 400 kao na oglasu. Nije ni bitno manje vise za tih 100 din ali neke stvari bi bilo lepo poštovati kad već ceo život prodaješ na ovom sajtu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.