Aleksandar

Požarevac

Član od: 12.11.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Štampači | Laserski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ukratko ću opisati krajnje nekorektan i meni nerazumljiv način i pristup prodavca prema kupcu; 1. Početak komunikacije i dogovor bez bilo kakvog problema. 2. Uređaj preuzet, otkupnina plaćena više od dogovorenog, štampač se testira i oktrivam da štampač nije Nov i Nekorišćen kao što je navedeno u oglasu, već polovan i korišćen. 3. Obaveštavam prodavca da uređaj radi, ali da želim da se čujemo kad njemu odgovara, dogovoreno vreme posle 18h, nakon toga svaki vid komunikacije Prestaje, takođe uklanja online vidljivost na viberu i kp - u. Pošto kp ograničava broj karaktera celu situaciju mogu polovično da iznesem, ali apelujem na kp da blokira prodavca ili bar obriše oglas.
- Štampači su novi, testirani radi provere ispravnosti i kao takvi se prodaju sa punim tonerima u originalnom pakovanju i svom pratećom dokumentacijom, što je gospodin "zaboravio" da naglasi. - Zbog navodne žurbe kupac ne želi lično preuzimanje već slanje isključivo kurirskom službom. Igrom slučaja nakon "testiranja" kupac otkriva da je štampač korišćen? Smatram da je kupac poručio štampač kako bi izvršio štampanje određene količine materijala i nakon punih 4 dana, uradi povraćaj predmeta pod izgovorom je isti "korišćen". -Otkupnina jeste bila veća u iznosu vrednosti koju pošta uzima za transfer novca (300din) i to sam uredno prihvatio doticnom da uplatim.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Pre svega retko kada ocenjujem negativno. Ovaj clan je izuzetno nekorektan i negativno nepredvidiv. Cimao me 2 dana, i obecavao da ce doci da kupi laptop licno kod mene jer je blizu. Dogovorili smo se za ujutru, cekao ga kao i naravno na kraju ni traga ni glasa obecanju. Na viberu me cimao da mu saljem dodatne slike, video klipove. Zbog ovakvog clana sam odbio nekoliko potencijalnih kupaca, a mozda i pravog kupca.
Mogu da kažem da sam iznenađen ovim potezom korisnika, koji zbog svog nezadovoljstva jer nije mogao da proda uredjaj, iskaljuje svoj bes prema meni na ovaj način. 1. Kao prvo, nisam rekao da kupujem uredjaj, nego sam rekao da ću svratiti ovih dana kada budem bio u prolazu da prvo POGLEDAM LAPTOP. Razlika izmedju konacne kupovine i gledanja je velika. To bi ste trebali do sada da naučite. 2. Kao drugo, korisnik je jedna jako navalentna osoba, i koristeći klasične fore prodavaca, slao mi je poruke na svakih 30 min o tome kako ga je neko zvao pre mene da kupi laptop, i kako ako ne dodjem danas u roku od 2-3 sata, sutra nije tu ili da će ga prodati nekom drugom. Ne znam da li se danas iko "peca" na takve priče. 3. Ako je već imao kome da proda, ne vidim zbog čega ga nije prodao, pošto ja nisam nikada rekao da kupujem taj laptop. A gospodin bi mogao svoje frustracije da reši na drugi način, a ne davanjem negativnih ocena drugim korisnika što je veliki bezobrazluk sa njegove strane. Ovo sto što je on uradio, bi bilo ekvivalentu da dobijete šamar u prodavnici svaki put kada uđete, pogledate proizvode a ne kupite ništa. I ona ljutiti prodavac se isprazni na Vama jer nije zaradio ništa i lupi Vam šamar. Toliko od mene, slučaj sam prijavio administraciji kp, ostalo ljudi neka sami procene da li je ova negativna ocena opravdana.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.