Aleksandar

Beograd

Član od: 06.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Airbagovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

stvarno mi nisu jasni ovakvi trgovci, sa ovim clanom se razvlaci dogov vec skoro mesec dana, kao prvo mi je poslao air beg suvozaca koji je bio nagitovan i ofarban kad sam mu to predocio on mi se izvinuo i obrazlozio to da ga nije ni pogledao kad ga je pakovao i poslao , reko hajde posalji mi drugi, on rece ok i taj drugi sam cekao dve nedelje, kad je stigao ja ga spojim udjem na diagnostiku da obrisem gresku kad ono centrala koju mi je doticni poslao ispucana ne mogu da se poniste greske, ja ga opet nazovem kad on nema sekiracije poslacu ti novu centralu za sutra od tog obecanja proslo je opet dve nedelje, stvarno sam se trudio da do ovog ne dodje ali vise nemam zivaca. .. tako da zbog toga dajem negativnu ocenu. oprez sa ovim clanom da ne dodjete u moju situaciju.
Druze, lepo sam zamolio da sacekas da trenutno nemam drugi air beg i cim je stigao drugi auto ja sam ti poslao drugi ispravan, posle 2 dana si mi javio da greska ne moze da se ocisti zbog centrale verovatno,rekao sam ti da cu ti i nju resiti ali ti nisam jos poslao jer ni ova nije valjala pa sam narucio drugu koja je juce stigla koju sam platio debelo da bih te ispostovao i ako sam ti sve dao u kompletu za 35 eura i to na tvoje cenkanje za 5 eura,a ti sad ovako pises i veruj mi da sam prevarant i sve to sto ti pises ni drugi air beg nebi dobio! Priznajem da se malo okasnilo ali bi se ispostovalo ali od 100 kupaca mora neko i ne zadovoljan da bude...

Automobili | Delovi i alati > Auto | Airbagovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Airbag vozaca je ispucan, pa zalepljen. Nekorektan opis, prodavac to nije spomenuo. Budite oprezni kod ovog clana. Vozacev airbag nekoristan, a opis ne odgovara stanju.
U cemu je vas problem!!!Poslao sam vam air beg na noge po rodjacima da ga pogledate pa ako vam se svidi da ga uzmete,niko vas nije obavezao da ga kupite!!!A za vasu informaciju air beg je ispravan potpuno,covek je kupio ugradio i ispravan 100%,a to sto ste vi hteli za 15 eura da uzmete ovaj air beg sa plavim znakom da vam bude nov,stvarno mi je zao,pa jos da ostavljate ovakve komentare iz samo vama znanog razloga,treba da vas bude SRAMOTA!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.