Aleksandar

Odžaci

Član od: 24.01.2021.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Dvorište i bašta > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodaje kante za smece kao potpuno nove i nekoriscene, a meni je stigla masna i prljava kanta, cela prekrivena smolom. Odmah po prijemu sam mu stavio do znanja kakvu sam robu primio u nadi da će nekako ispraviti grešku, a on je pored mnogo rešenja iskoristio staru foru kako je žena pakovala paket dok je bio na poslu i da skinem smolu i masnoću toplom vodom. Ne preporučujem saradnju sa ovim članom.
Kanta je potpuno nova,kupac tvrdi da je masna uflekana, ja nisam niti trgovac niti nakupac,ne živim od prodaje na oglasima niti sam koga u životu prevario pa tako i ovde,mogao je da vrati da mu pošaljem drugu,ili novac da vratim.Lakše je ovako praviti se pametan,čuvaj tu kantu ko oči u glavi nemoj slučajno da ti se isprlja.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.