Aleksandar

Bačka Palanka

Član od: 20.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Šporeti | Na drva

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Karlo nije hteo na moj predlog da mu se vrati štedišu kojega je na kvarno prodao čova postavio štedišu bez dimenzije na moje pitanje za meru na kp piše 90 cm čak i postavlja lažnu sliku sa nekom kutijom, kolega u bačkoj palanci peuzima štedišu i placa a karlo (radovan) traži ocenu i odmah sam posumnjao hteo sam da resimo bez ikakvih troškova da kolega vrati bez dodatnih troškova ali odbija kaže skrati i sprda se šalje stiker ja se zahvalih kuvalo je u meni i evo vam preporuka bežite od njega ništa ne poštuje menja imena te radomir te karlo sprda se sa korektni ljudima i svaki komentar s njegove strane je laž a administratori neka pogledaju prepisku gde mi predlaže i kaže skrati štedišu i plati crvenu više za izbegavanje a moglo je bez ove ocene
Stediša je poslat u originalnoj kutiji koji sam licno uzeo u lokalnoj prodavnici ali mi ipak nije bio potreban. Problem je nastao kad se korisnik zalio da je izlazna cev 10 cm duza, rekao sam da odsece. Svi znaju kad se kupuju stedise ili cevi za odzak, nikad se ne moze uzeti tacno po meri. Svako skrati sebi, ne razumem gde je problem. Nisam hteo da vratim zato sto proizvodu ne fali nista, treba samo da se odsece izlazna cev ili izlazna cev od same pecke ako je sam stedisa veliki. Nisam imao nameru da vredjam, ali ocigledno sam ispao prevarant.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.