Aleksandar

Subotica

Član od: 20.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna ocena - neće da prihvati povrat robe. Oštećenja, lemljenja i pokušaji popravke na pločama skrivena od kamere, na upit pre kupovine sam ga pitao za ista, kaže ja ne vidim, a vidi se iz aviona. Na poruku da sam nezadovoljan i da roba ne odgovara opisu samo me pozvao i rekao to je tako kako je i da nema reklamacije.
Naravno da povrata robe nema, na oglasu je jasno pisalo i to na dva mesta da se ploce prodaju kao NEISPRAVNE i bez prava reklamacije i kao takve je doticni lik pristao da kupi. Kada je video da je zaista tako kako pise i da su ploce stvarno NEISPRAVNE onda hajde da se malo igramo i vratimo robu pod pretnjom negativne, e pa to tako ne funkcionise. Mozes da das i deset negativnih ali to sto je pisalo to si i dobio a davanje negativne je samo odraz tvog obraza i domaceg vaspitanja.

Mobilni telefoni > Motorola

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon koji sam porucio nikako ne odgovara opisu datog coveka. .. .dobio sam neispravan telefon za moj posteno zaradjeni novac. poklopac je lepljen nekim lepkom za bateriju da nebi spao. nece market da otvori. Kaze mi covek trebao sam uzeti telefon za 150 eura da bi bio na netu. .. .neverovatno kakav clan. Izbegavati ga maksimalno sto dalje od njega. 10----------------------OPREZ. ..
Telefon je u mojim oglasima i potpuno je u onakvom stanju kako je i opisano.Doticni clan se nije informisao o specifikacijama telefona pre kupovine, po preuzimanju se nakacio na internet 4-5 sati bez prestanka i zali se na bateriju i da ne otvara market, noviji modeli telefona to ne mogu izdrzati a ne telefon koji je star oko desetak godina, za market krivi mene a ne zna da treba da ima otvoren nalog da bi se konektovao. Bez obzira na to ja sam ga u dve poruke zamolio da da predlog kako da resimo problem.Niti jednom nije rekao da zeli da vrati telefon, sto bih ja bez obzira na sve prihvatio a niti je dao neki drugi predlog sto je kao nezadovoljna strana bio u obavezi da ucini. Jedino sto sam od njega doziveo su uvrede tipa "varas ljude na sajtu" "da si covek...." itd. Jedini cilj mu je bio da da negativnu po svaku cenu. Smatram da nije ljudski kao covek pokusao da resi nastalu situaciju i da je ova negativna apsolutno neopravdana. Naravno sve cu proslediti rukovodstvu sajta na odlucivanje i trazicu ponistenje ove negativne i kaznjavanje doticnog clana po pravilniku.

Mobilni telefoni > Alcatel

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije u opisu naveo ostecenja , a reko je da je telefon u super stanju. Telefon ima veca ostecenja , kaye da nije video . Ha ha ah . ko zeli da kupi nesto neka dobro razmisli.
Apsolutna neistina, telefon nema nikakva "veca ostecenja", kako je doticni clan naveo, postoje tragovi koristenja, ali samo na zadnjem poklopcu, radi se o dve tri crtice koje su normalne za polovan telefon. Jasno je bilo naznaceno da je telefon polovan,ekran bez ostecenja i potpuno ispravan,sto je i doticni clan u jednoj od poruka potvrdio. Ovde se radi o klasicnoj situaciji kada neki "novokomponovani" clan koji uzgred nema niti jednu ocenu, hoce da izvuce deo para nazad da bi dobio sto jeftinije telefon iako sam mu cenu maksimalno spustio. Konkretno je trazio 10 eura, na sto naravno nisam pristao jer na ucene ne pristajem. Naravno posle toga sledi ova njegova osvetnicka negativna. U svakom slucaju, moje ocene govore o meni, a njegove o njemu, nalog sam mu blokirao jer ne zelim sa takvim ljudima nikakav kontakt a to bih savetovao i svima ostalima koji na ovom sajtu posteno posluju i pokusavaju da zarade koji dinar.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.