Aleksandar

Novi Sad

Član od: 16.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Ostali kuhinjski aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Masina nema noz koji je takav samo na toj masini, znaci da drugi neodgovara, slomljena posuda koja sluzi za ubacivanje mesa
Nije mi jasna negativna ocena, gospodinu je poslata ispravna masina, i samo je javio da fali noz, na sta je dobio odgovor koje su dimenzije noza da posaljemo o nasem trosku, na dta nismo dobili odgovor, iako je reklamacija uvazena, gospodin se odlucio na ovaj korak.Posuda nije slomljena ,vidi se na slikama oglasa, upakovana je u pucketavu foliju i kutiju, ne verujem da je ostecenje nastalo u transportu, osim ako gospodin nije svojom nespretnoscu polomio poklopac i pokusava da svali krivici na nas.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet trgovine neispravan! !!
Postovanom kupcu sam prodao ispravan telefon sa napomenom da kupuje kopiju i da ne moze da ocekuje puno od telefona cak i naglaseno da vizuelno predstavljanje konfiguracija na telefonu nije istinita, jer je kopija. da su njegove konfiguracije znacajno manje. Telefon je prodat ispravan i ispred gospodina (Naglasavam LICNO PREUZIMANJE) je resetovan I vracen na fabricko podesavanje. Telefon je prodat ispravan i testiran da je u funkcionalnom stanju u nacinu kopovine na licno preuzimanje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.