Aleksandar

Šabac

Član od: 23.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli | Oprema i delovi > Auspusi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jedna cena stoji u oglasu a drugu naplacuje, prekidace koji su na oglasu 600 dinara naplatio 1500, sajla km sata koja je na oglasu 500 dinara naplacena 800, opravdanje je nemam taj od 600 samo taj od 1500 a prekidac na slici je potpuno isti kao ovaj sto mi je stigao, ja sam narucio delove po cenama koje sam video u oglasu da sam znao da su druge cene kupio bih na drugom mestu, clan za izbegavanje
Ovaj gospodi laže, ja ništa poslao nisam on je poslao nekog gospodina u radnju gde je 2x obavešten o cenama i dobio račun za ono što je kupio, a kad mu je ovaj odneo počeo je da me ucenjuje da vratim deo novca ili će dati negativnu ocenu, nije hteo da vrati robu da mu vratim novac poslao sam timu KP dokaz poruke gde sam ponudio vraćanje novca. Zbog ovakvih ne treba komunicirati mimo kp-a jer na kp šalju samo ono što njima odgovara sreća pa ima screenshot.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

ovako, ne preporucujem saradnju sa ovim clanom telefon koji sam uzeo bije bio iz opisa kako je opisan , . lepo sam pitao jel sve radi rekao je da sve radi , kada je telefon stigao, kada sam ga ukljucio poceo je da treperi ekran . tj displej . kada sam ga malo pogledao bolje video sam u gornjem levom uglu da je ekran malo sse podigao, i na to mesto kada se pretisne ekran treperi, stonije bilo navedeno u oglasu . kontaktirao sam coveka , on je odbacivao krivicu na bex, i nije hteo da vrati novac, i to je to . posle sam ga odneo u servisu gde mi je receno da je displej menjan . tako da nikakva saradnja sa ovim clanom .
Šta reći poslao sam potpuno ispravan telefon a ovaj gospodin me posle dva dana zvao da je ekran pozeleneo i traži da mu vratim novac, kontakirao sam Bex i oni su poslali čoveka za reklamacije ali gospodin nije bio kući. Imao sam ponudu za 10€ manju i taj čovek je video i probao telefon čak sam i dotičnom dao broj telefona da zove gospodina koji je uživo pregledao telefon kako bih mu dokazao da sam poslao ispravan telefon ali on samo traži novac nazad. Sad već sumnjam da ga je sam ispustio.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.