Aleksandar

Valjevo

Član od: 16.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Ribolov | Štapovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne volim da dajem neg ocene. Proslo je 10 dana od kako sam kupio stvar od doticnog. Za 10 dana nije ispravio gresku. A dao sm mu za to mogucnost. Sto i ne bi trebalo. Kupio sam stap koji nije u originalu kao sto je rekao. Ja preko slika sve detalje ne mogu videti. verovao sam na rec jer je rekao da je kupio nov stap. Pa kad je nov gde ti je racun i originalna futrola. Odmah mi bilo sumnijivo. Ali ipak sam se upustio u kupovinu. Stap jeste u originalu svi segmenti su obelezeni i to je u redu. Medjutim na vrhu nisu isti sprovodnici klizeci dva komada i vrsni. Radi se o bolonjezu shimano. Stavljeni su drugi i premotani bez lamete. Vrsni je sasvim treci proizvodjac. Pozvao sam ga on je rekao da vratim stap. Pa ja sam bez glave da vrarim stap a novac ko ce da vrati. Ko ce platiti postarinu. I ko ce strepeti dal ce biti ispostovan dogovor koji vec on nije ispostovao. Ja sam mu ponudio da plati 3 speobodnika koji su original i motanje. oko 1500 din i da posalje post netom. Ja sam vec sve to napravio kod majstora i platio i posto nije dao novac za to i do dansnjeg dana s moje strane sledi neg ocena.
Bruka i sramota da postoji ovakav čovek.Prodaš mu skoro nov štap u ekstra stanju, pošaljem viberom preko 30 slika, predložim lično preuzimanje na pola puta,spakujem u tvrdu tubu kako on želi , poštom kojom želi,sve mu i to uslikam i pošaljem , javi se da je stiglo i sve OK, i nakon toga menja priču da mu je štap sumnjiv, menjani delovi , sprovodnici,izmišlja , nisu mu original klizeći sprovodnici na vrhu, da mu to platim i majstora...Tražim štap nazad, on me ladno iskulira,neće frajer da kontaktira, ne voli kao da daje negativne ocene...Dno dna
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.