Aleksandar

Beograd | Palilula

Član od: 06.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se da kupim kompjuter i reko je da ce zvati i prodoje , ne preporucujem nikakvu saradnju ! !! !
Molim da se poniste negativne ocene, jer su opisi iz oglasa bili tacni i nikoga nisam zavrnuo niti sam nekome poslao nesto sto nije bilo u opisu. COvek je nevaspitan i preko telefona upucuje pogrdne poruke mojoj porodici a nisam duzan da nekoga obavestavam da sam predmet prodao. Znaci pravila su jasna.Negativne ocene se daju samo ako nekome posaljem neadekvatnu robu koja nije bila u opisu oglasu. Ovima sto su dali negativne nisam nista slao niti sam duzan da za nekoga rezervisem neki predmet iako je stajalo da je moguce samo licno preuzimanje.

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Znaci sto se tice komunikacije bila je ok. Nazvao sam Aleksandra i rekao da zelim da kupim racunar, pitao dali zeli da mu uplatim novac unapred postnet-om, rekao je moze kada sam ja krenuo da uplatim rekao je ne treba platicu pouzecem. Da bi mi posle dva dana javio da je racunar prodat, i da nije hteo da salje zbog dve negativne ocene sto je mogao odmah da kaze aa ne da gubim jos jedan racunar za sina smatrajuci da sam sa njim napravio dil. Naravno sada je i taj drugi racunar prodat tako da sada moram dalje da trazim i samo razocaravam dete. Ova ocena je zato da se uvede neki red na kp posto ga nema vise. To bi bilo isto kao da je on imao kupca i ja mu javim da sam kupio drugi posle dva dana i da ne salje. Zao mi je ne volim ove negativne ali nije u redu nekoga dva dana zavlaciti.
Molim da se poniste negativne ocene, jer su opisi iz oglasa bili tacni i nikoga nisam zavrnuo niti sam nekome poslao nesto sto nije bilo u opisu. Znaci pravila su jasna.Negativne ocene se daju samo ako nekome posaljem neadekvatnu robu koja nije bila u opisu oglasu. Ovima sto su dali negativne nisam nista slao niti sam duzan da za nekoga rezervisem neki predmet iako je stajalo da je moguce samo licno preuzimanje. Inace covek je imao 2 negativne ocene tako da nisam ni hteo da posaljem predmet a rekao je da ima priljatelja koji ce doci licno da preuzme robu jer je u opisu oglasa pisalo samo licno preuzimanje
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.