Aleksandar

Ruma

Član od: 07.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nameštaj > Police

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ljudi, bezite od korisnika. Uplatio sam mu na račun u Rajfajzen banci 15000 din još 29tog oktombra avansa za dva klub stolova i dve zidne police, trebao je do najkasnije krajem novembra da pošalje naručeno. Od polovine novembra se nije javljao ni na jednom broju, non stop je nedostupan bio, te mi je krajem novembra stigla poruka da je dostupan. Kada se javio, počeo sa pričom da je imao operaciju, izgubio radnike i da će 15stog decembra da mi pošalje naručeno. Od 29tog decembra je ponovo nedostupan, uvek of line na oglasima. Kada smo pogadjali odgovarao mi u sekundi. TUZICU GA, IMAM SVE PREPISKE ŠTO NA OGLASIMA , STO NA VIBERU I UPLATU DA SAM MU UPLATIO! Čekacu do 20tog jer nisam kući, na odmoru i tuzim ga odmah. NE POGADJAJTE SA NJIM NIŠTA, I SAMA KUĆA KUPUJEM PRODAJEM TREBA DA GA BLOKIRA I KOD NJIH SAM GA TUŽIO, UPUTILI ME KAKO DA GA PRIJAVIM . OVO MI SE NIKADA NIJE DESILO U SVOM ŽIVOTU. KORISNIK JE LOS COVEK I NEKA MU JE BOG U POMOĆI JER JA MU OVO NEĆU OPROSTITI AKO NE VRATI NOVAC ! !! IMAM DECU , RADIM ZA JEDNU PLATU, HTEO SAM DA KUPIM NEŠTO LEPO ZA NORMALAN NOVAC DA OBRADUJEM PORODICU, ČOVEK ME UNAZADIO! BEZITE OD NJEGOVIH OGLASA!

Nameštaj > Klub stolovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucen sto, stolice, barske stolice, cipelarnik, komoda i police. Doticni gospodin ispalcen u minuti, avans 52 hiljade u junu. Rok zavrsetka pocetkom avgusta, zavrsio krajem oktobra! !Isplacen. To sto je uradio ocena 4/10. Ima smisla, ali daleko od dobrog. Racun, posto je placeno preko racuna , jos ne salje, ne odgovara na poruke na pozive. Komunikacija 0 -NULA. Nikada nisam imao ovakav susret sa ovako necim. Sve dokumentovano stoji. Ocena 0. Bez preporuke za saradnju.
Znas i sam sta se desavalo. Poslacu ti racun danas.

Nameštaj > Klub stolovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručio sam dva klub stola i komodu. Dimenzije mogu po dogovoru kao što piše u oglasu. Pitao sam za isporuku, on mi rekao kako ima problema sa kurirskim službama i da će on to isporučiti kombijem po ceni goriva. Posle toga kada smo pričali kaže da će isporučiti bexom ali da on ima dogovor sa njima tako da će to koštati 400rsd. Kostalo je 1630. Tražio je avans 1000rsd. Tražio da mi pošalje račun i da mu uplatim bankingom. nije poslao ništa. pitam za sliku, šalje sliku stola koja nije ista kao na oglasu. Ima daleko manje tiplova ili kako se vec zovu i ne kreću od ivice stola nema ih dva po dasci nego jedan. Metalni delovi na gornjim coskovima stola ne idu u četvorougao nego u trougao. sto kleca bez srafova za podesavanje, nije do mog parketa. na nekoliko mesta ima fleka na daskama kao da je tu malo prosuto. https: //www. flickr. com/photos/145799817@N05/32438457347/in/dateposted-public/ https: //www. flickr. com/photos/145799817@N05/33504024738/in/dateposted-public/ https: //www. flickr. com/photos/145799817@N05/46657213274/in/dateposted-public/ O boji smo pričali za prvi sto zato što su daske na slici koju je poslao bile bele, neofarbane. Za drugi sto nismo pričali o boji, ista je kao prvog, iako je na slici zutocrvena. Daske na ovom stolu se na mali stisak ulegnu na dole i bez stiska su već malo ulegnute. Tiplovi na daskama nisu do ivice stola nego više na unutra i to čak nisu u istoj liniji i srebrne su boje umesto crne. https: //www. flickr. com/photos/145799817@N05/32438674387/in/dateposted-public https: //www. flickr. com/photos/145799817@N05/46465350875/in/dateposted-public https: //www. flickr. com/photos/145799817@N05/46465359305/in/dateposted-public https: //www. flickr. com/photos/145799817@N05/47327540302/in/dateposted-public Umesto da se izvini i da vidimo kako moze da ispravi stvar na obostrano zadovoljstvo, čovek me napada. Stolove neću vratiti jer u novu transakciju ne ulazim.
Kao prvo rekao sam da ce kostati do 500 din..imao si dva stola sto je izadlo 250 din vise po komadu jer je DVA PAKETA DRUZE! Kao drugo za komodu sam ti rekao da cu dovesti! Kao trece rekao sam ti da uplatis 1000 rsd sigurnosti preuzimanja svega jer nemam gde da drzim na sta si me ti ismevao racun nisi ni spomenuo niti ja.. nisi uplatio nista ja sam na kraju rekao nema veze. Kao trece slike su ti bile poslate i rekao si da saljem.Tako da druze neverovatan si lik bukv si me sprdao svo vreme..Jos sam te nazvao da proverim sve iako nisi uplatio nista poslao sam ti trebao si reci necu a ne sad da izmisljad ida me blatis zbog postarine. Jos si me i nazvao zbog postarine koja je ukupno veca 500 rsd na OBA PAKETA! Rekao sam da vratis sta glumis ti bre..Ne izmisljaj nego mi vrati moje stolove nazad.. imam druze i screenshotove i snimak svakog razgovora.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.