Aleksandar

Pančevo

Član od: 04.04.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Apple

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neispoštovan dogovor. Nakon pozivanja na neozbiljnost prethodnog kupca koji je rezervisao laptop, zamolio sam ga da ga rezerviše za mene 15 dana unapred i zbog prethodnog iskustva ponudio kaparu kako bi znao da sam ozbiljan kupac i da neću otkazivati. U međuvremenu, oglas je obrisan, mislio sam da je zbog rezervacije ili da je istekao pa nisam ni reagovao, da bi DAN PRE DOGOVORENOG, nakon ignorisanja prve poruke odgovorio 10h kasnije kako odustaje od prodaje jer "nije našao adekvatnu zamenu" za laptop što je svakako trebao da uradi pre same prodaje. U celoj priči je jedino on ispao neozbiljan i neodgovoran, tako da svakako uprkos ostalim ocenama, budite obazrivi.

Mobilni telefoni > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne odgovoran prodavac, ne odgovara na dogovor i ne isporucuje prozvode koje prodaje u dogovorenom roku! ! NE SARADJUJTE SA OVAKVIM TIPOVIMA! !
Vrlo jasno sam čoveku napisao da može samo lično preuzimanje, da ne bih da šaljem kurirom, nakon čega me je pritiskao nedeljama da ipak uradim to, tako da sam na kraju počeo samo da ignorišem, pošto više nisam imao energije da odbijam. Ova negativna ocena je totalno neosnovana. Pogledajte moje ostale ocene pa sami zaključite da li treba sarađivati sa "tipovima" kao što sam ja.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.