Aleksandar

Sremska Mitrovica

Član od: 25.05.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nemojte saradjivati sa clanom. I pored vec dobijenih negativnih ocena verovao sam coveku i porucio ekran koji je tvrdio da je proveren i ispravan. Naravno ekran nije ispravan, javio sam mu to, a on me i dalje ubedjivao kako jeste i zavlacio par dana, nije se ponudio da resi situaciju, niti da vrati novac. Negativne ocene sve govore.
Ekran je bio ispravan i kao takav je poslat sta se desilo u tranportu kurirska sluzbe ja nisam odgovoran . Sve najbolje

Automobili | Oprema > Sijalice | LED, diode i trake

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nazalost i pored podsecanja da preuzme paket, paket nije preuzeo i isti se vratio gde mi treba da platimo duplu postarinu.
Druze paket nije ni dostavljen ... jesi mi poslao poruku da odem do poste taj dan nisam stigao ali sutra dan sam otisao paketa nije bilo uopste nista nije do mene nego do vanrednog stanje !

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ukratko prodavac nije naveo podeblju liniju na ekranu. Bacio sam i vreme i pare za put. A lepo smo se culi pre sastanka. Nekorektno. ..
Kako mozes biti takav nije mi jasno ? Zivis 5 kilometara od mene . Potrosio si 200 dinara na gorivo i 10 minuta !!! Telefon nema liniju nego ogrebotinu na ekranu od kljuceva i ti si rekao da je huawei nov a izudaran je po coskovima
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.