Aleksandar

Kosovska Mitrovica

Član od: 06.06.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Ženska > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Decko je prodao Converse Starke , u kutiji je leva patika felericna, na belom platnu je trag od lepka(sive boje) duzine 8cm i sirine 2cm, koji se ne moze ukloniti. Posle kontakta, odbio je da primi poslate patike nazad i ne javlja se na poziv.
Nisam ja za Vas decko nego gospodin jer znam da se ponasam i da trgujem i da kazem onako kako jeste!!! Svaka patika ili bilo sta da prodajem na ovom sajtu je prethodno proverena i licno pogledana bas iz tog razloga da se ne bi desavali problemi. Pricali smo telefonom i bila je prica da vam patike ne odogovaraju a Vi ste trazili taj broj, drugi put proverite koji broj nosite pa trazite. Hteo sam da Vam odradim zamenu patika, ali ste mi poslali patike nazad sa OTKUPNINOM i nisam znao sta je unutra niti ste mi javili da cete poslati. NEKOREKTNO sa vase strane.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Postovani prodavac Aleksandar je prodao telefon samsung galaksi s4 repliku navodeci da je 5 inca a on je 4.8 inca te da ima kvaD COR PROCESOR 1.6 A ON IMA 1GHZ TE DA IMA 16gb memorije a on ima 3 i jos dosta drugih stvari i jos je tvrdio da je licno proverio sve to tako da sam na tu licnu garanciju kupio telefon ali kad sam mu se javio da to nije tel. koji je trebao da posalje rekao da 'e vratiti pare ili zameniti drugim koji odgovara oglasu ali posle nekog vremena se nije ni javljao na pozive a zamenu je hteo da izvrsi tako da mu ja posaljem telefon da on reklamira pa ce videti drugi da posalje ali bez ikakve garancije ali da mu ja verujem da ce on poslati tel. na moj predlog da posalje drugi a posle da mu ja vratim ovaj nije imao poverenja u mene a ja treba da imam u njega telefon je placen 15720din plus troskovi tako da je izasao 16500.00din tako da svi obratite paznju sta vam ovaj prodavac proda jer ti telefoni nisu to sto je navedeno u specifikaciji bez obzira sto je kopija moze se posteno napisati kakav je tel. u pitanju a mi kao kupci da odlucimo dali to vredi zato velika negativna
Odmah u startu si poceo da pricas lazi, jer niko nije dobio proizvod od mene suprotno od onog sto je u opisu. Te karaktersitike sto si ti trazio poseduje original, onda si trebao da mi dodas jos 400e pa da ti prodam, a telefoni su za te pare odradjeni jako odlicno. Izvini molim te REKLAMIRAS MI TELEFON posle MESEC DANA, sta sam ja socijalna sluzba!

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

šalje neispravan telefon, odbija da vrati novac i još nabeđuje mene da je telefon pao!
1. Telefonu je vracen znaci lazes...koji je vidno ostecen i na kojem je posle pada osecen slot za SIM karticu i ja sam telefon bacio, za to ces tek da platis. 2. Novac je vracen znaci lazes opet. 3. TELEFON JE PAO!!! A novac ces kad tad da vratis!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.