Aleksandar

Jagodina

Član od: 15.05.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Oprema za plažu

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Da

poslao mi je probusen camac . Nisu sinko pre u pitanju vec obraz koji gubis za male pare . znaci NE PREPORUCUJEM ZA SARADNJU ! !! !! !
Cena camca je sa 20e snizena na 15e. Upakovao sam camac i poslao ga coveku brzom postom Postexpress. Kada je preuzeo camac javio se i rekao da je camac probusen, a na slikama (koje jos uvek imam) je bio naduven i stajao je celog dana naduven jer sam hteo da se uverim da je camac ceo i upotrebljiv. U telefonskom razgovoru i SMS porukama je covek bio drzak, a pored toga je trazio 700din da mu uplatim za krpljenje camca. Povracaj nisam mogao da prihvatim jer ja ne znam da li je camac ostecen u transportu ili ga je mozda on ostetio. Ponudio sam mu lepak i gumu za popravku o mom trosku ali on je nastavio drsko i odbio je. Pretio je negativnom ocenom i govorio da nije klinac i da niko ne moze da ga vuce za nos, takodje je zatrazio da ''resim ovo na lep nacin da on ne bi morao da resava na svoj''. Ne zelim uopste da pricam koliko vredne kupoprodaje obavljam tako da mi na kraj pameti nije da nekoga prevarim za 15e. Nadam se da ce ocena biti uklonjena, a clana sam prijavio jer je bio drzak i jer je pretio. Molim sve clanove koji saradjuju i koji ce saradjivati sa mnom da se ne obaziru na ovo. MOGU DA DOKUMENTUJEM SVOJU ISPRAVNOST. Svaki clan koji je sumnjicav u slucaju svoje saradnje sa mnom moze da me kontaktira mene i druge clanove da se uveri da je ovo cista glupost i neistina. Nadam se da ova ocena nece uticati na moj dalji rad i molim sve clanove da se ne obaziru na ovo. Radim na tome da se ova laz ukloni. Ponavljam, sve imam dokumentovano, ne profitiram prevarama vec tezim ka postenom radu. Uspeh i zarada se postizu poverenjem i ponovnim saradnjama, tome ja tezim. Pozdrav!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.