Aleksandar

Niš

Član od: 12.03.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Dvorište i bašta > Dekoracija za dvorište

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dragi moji. Ako želite da naručite . .. da čekate 2 meseca. .. i na kraju da ne dobijete. .. tu ste na pravoj adresi. Mi smo se dogovorili sve. Odlozili sve na 2 nedelje i na kraj nam rekli ima vasari pa idite tamo i izaberite. Za mene to nije korektno. Ne mogu da ispostuju dogovor zato sto dolaze rumuni i sve tovare. SVAKA CAST ZA DUGOVLACENJE I NE POSTENOST. ZNACI ZNAM DA VAS NIKAD NEBI PREPORUCILA DALJE. .. NA PROTIV ZA MENE NISTE KOREKTNI. MARIA
SRAMOTA!!! OŠTETILI STE POGREAN OGLAS OVOM OCENOM ALO !!!! Prijatelju, prosledili smo Vaš broj kolegi (konkurenciji) koji vam je to rekao “vašar” jer ste se i sa njim dogovaralimi ne radimo vašare već pet godina! Radimo Veleprodaju i izvoz , takodje internet prodaju!!! To ste dovovarali sa našim kolegama pa nama dali negativnu, ovo nam se prvi put desava!!! Prvo pogledajte sa kim dogovarate pa tad ocenjujte! Mene ste samo pitali za cenu i dali odmah nakon odgovora ocenu! Bezobrazluk je sa vaše strane! Otvorite oči za sledeći put da ne oštetite nekog drugog kao mene sa ovom negativnom ocenom bez razloga, ljagate pogrešnu ocenu!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.