aleksandar

Smederevska Palanka

Član od: 16.08.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Stigao mi je racunar bez grafike koja je bila slikana u PCIE slotu zbog koje sam i kupio racunar a ciju je sliku prodavac brze bolje obrisao kada sam rekao da je nije poslao sa racunarom i jos me pravi ludim kao nije grafike ni bilo hahaha. STRASNO I JADNO. ..
Ja sam neko ko detaljno opiše svaki predmet i ko šalje snimak svakog svog uređaja u viber poruci, ali... STRAŠNO i JADNO je to što si dobio u potpunosti ispravan računar koji tačno odgovara detaljnom opisu koji sam naveo u oglasu. Računar ima integrisanu grafiku i nigde se nije pominjala niti slikala bilo kakva eksterna grafika da bi je ti uopšte tražio. Na svim slikama stoji rupa pozadi u računaru (Nema grafike sem integruše) i ti si to video. Bilo je samo pitanje kada ću u ovom poslu naići na nekog koji bi ucenjivanjem sa negativnom da dobije nešto više. Imam dovoljno pozitivnih ocena i utisaka, ali ne volim nepravdu. Ima nas svakakvih kako u životu tako i na ovom sajtu. Doduše, niko se nije obogatio na taj način.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.