Aleksandar

Kragujevac

Član od: 01.12.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Od gospodina sam kupio Wharfedale diamond 9.2 zvucnike, opisao mi da na terminalu sta nije fabriko nego menjano sa cime sam se slozio. A sto se tice ostalog da su drajveri fabricki netaknuti, sve odlicno stanje, a ono na jednom bas/mid drajveru iseceno vesanje sto nije nastalo od transporta jer bas tamo je isecena i mrezica sto se sanirano sivenjem, zvuk ocajan, neznam dali da jednostavno bacim zvucnike, ili da nosim u neki servis pa ce mi kostati vise nego novi. Platio sam 14000 din+920 din postarinu za krs, nazalost zbog posla nisam mogao licno preuzeti, jer sam verovao prodavcu da je posten. Po mom iskustvu obidjite ovog prodavca!
Prva i osnovna stvar, na terminalu je pukla plastika (omotac terminala) sto sam lepo i podrobno gospodinu objasnio, nista nije menjano jednostavno je metal bio bez plastike ! Sledeca stvar Branislav mi je poslao ljutitu poruku da visokotonac neradi, sto ovde jelte uopste nepominje onda mu je iseceno vesanje i sivena mrezica, ko je ikada video mrezicu na zvucniku zna da se ona bas nepravi od coje pa i samo sivenje je besmislica, zvucnike koje sam mu prodao su moji licno, slusao sam ih zadnjih godinu i nesto dana a ja to sivenje nisam primetio (naravno jer ga nije ni bilo) takodje ordinatna glupost je da je vesanje bilo iseceno kao sto sam napomenuo da je vesanje iseceno bass bi prdeo a ne davao zvuk. Znaci svu muziku koju slusam slusam u flac formatu bas zato sto me i najsitnije stvari i neperfekcije nerviraju........po gospodinu Branislavu ja sam sa pokvarenim visokotoncem, isecenim basom i menjanim terminalom slusao muziku sto bi me ucinilo gluvljim od Betovena. Ja nisam preprodavac sve stvari koje sam prodao na KP su moje licne i sve su uvek bile 100% ispravne, ja nevaram ljude ne lazem i ne kradem ali ocigledno kad naletite na nekoga ko je nakrivo nasadjen sve i da mu prodate carsku krunu on bi tvrdio da su u njoj kristali ! Vrlo simptomaticno gospodin nije pomenuo da sam zvucnike upakovao sa vise stiropora, papira kartona nego sto se pakuju ves masine, nije pomenuo da sam mu dao 2 seta jumpera sa zvucnike te da sam mu poklonio Audioquest-ov kabal za iste o spustanju cene da ne govorimo...... A kruna njegovog ponasanja i ono sto ga najbolje opisuje kao coveka je to sto mi je uvalio negativnu ocena pa me brze bolje blokirao da ja njemu ne bih slucajno uzvratio......e Branislave, Branislave bas si jadan !
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.