Aleksandar

Kladovo

Član od: 29.01.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Katastrofa! Ne dajem negativne ocene, ali ovo je neverovatno! Kupim od njega Ps4, a gospodin mi za te iste pare posalje KOPIJE dzojstika, a na oglasu originali. Jos me ubedjuje da su originali. .A radim sa konzolama 4 godine i jace Ne javlja se na telefon, samo sms. .. Moj savet vam je da pazite sta kupujete od njega, jer necete dobiti sigurno ono sto ste videli u oglasu. Sve ja shvatam, ali ovo je bezobrazluk. .Jos kaze da nigde nije napisao da su dzojstici originali! Sto znaci da slika nije njegova, nego sa interneta! Dobro se cuvajte sa ovim prodavcem!
Covek dobija sve kao sa slike , posto se bavi preprodajom konzola , misli da ce lako zaraditi na tome . Predmet mu ipak po prijemu ne odgovara , zbog toga mene napada kako sam mu nesto drugo poslao . Ipak u tom cenovnom rangu ne znam sta bi ocekivao . Posle par dana ubacuje taj isti soni na prodaju za iste pare , i prodaje ga naravno . Ponudjena mu je opcija da vrati predmet , i da mu refundiram troskove ptt-a , medjutim on to odbija , iz samo njemu znanog razloga . Sa ovakvim clanovima izbegavati saradnju .
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.