Aleksandar

Smederevo

Član od: 10.05.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Problemi slicni kao i sa predhodnom negativnom ocenom koju ovaj clan KP-a vec ima, mada sam je zanemario i pokusao da ostvarim saradnju. Poslao mi je mini video konzoli u vrednosti od 750 dinara, stim da ja platim postarinu, sto sam i uradio. Medjutim kada je paket stigao, zapakovan u salvetu i papirnu kutijicu, odmah mi nije bilo jasno o cemu se radi. Kada sam raspakovao paket i pokrenuo konzolicu, izbacila je samo belo pozadinsko osvetljenje. U nameri da mu vratim paket i nebudem ostecen sto bi i bilo uredu, zanemarim potroseno vreme, izbega da mi vrati moj novac. Vadi se na to, da je konzola poslata u ispravnom stanju a da je do kuriske sluzbe, navodno mozda im je ispao paket. Sve je to nebitno, ali ispadni covek, zanemaricu sto si mi poslao neispravno, ali vrati mi MOJE PARE. Sramota, da je covek spao na 290 dinara postarine koju sam ja morao da platim za neispravanu stvar i da moram da mu dam negativnu ocenu zbog toga. Izbegavajte saradnju sa ovim clanom, jer je zalosno koliko nisko je spreman da ide.
Dragi "gospodine" Rašo, svaki kupac ima pravo da bude nezadovoljan kupoprodajom po bilo ko osnovu, ali mu to ne daje za pravo da laže. U opisu ocene koju ste mi dali ste bezočno izneli gomilu neistina iako se izdajete za veliku poštenjačinu. Prva neistina je vaša uverenost i tvrdnja da sam vam poslao neispravnu konzolu što nema nikakve logike, jer što bih to uopšte radio za 750 dinara. A kad sam spomenuo mogućnost da se nešto desilo u transportu za vreme neverovatnog putešestvija od 2 dana vi to ne prihvatate i tvrdite da sam vam poslao takvu... neispravnu konzolu, što ne bi bilo logično svakom ko ma bar gram mozga. Druga neistina je papirna kutija i salveta, jer papirna kutija ne postoji, a konzola je bila upakovana u duplu kartonsku kutijicu (jeste bio tanji karton ali je zato bila dupla kutija) a ta selveta su ustvari bili kuhinjski ubrusi koji su zgužvani služili da budu tampon između kutije i konzole koja je pre svega bila višestruko obmotana najlonskom kesom (možda je ipak trebalo da pošaljem u gvozdenoj kutiji). Treća i najveća neistina je da sam izbegavo da vam vratim pare. Odmah nakon reklamacije sam vam rekao da mi vratite konzolu. Čak sam pristao da mi pošaljete konzolu kao otkupni paket što nije uobičajeno (samim tim bih ja platio poštarinu za povrat) ali vama to nije bilo dovoljno nego ste hteli da mi pošaljete konzolu sa otkupom od 1.040 dinara (750 za konzolu i 290 za vašu poštarinu + na sve to da platim okup i poštarinu) mislim da je to malo previše. Po vašem mišljenju sam ja dužan da bezuslovno prihvatim sve vaše primedbe i da ni slučajno ne pitam šta je sve moglo da se desi u međuvremenu. O tome ko je spreman koliko nisko da ide ne bih komentarisao.. jer za kupoprodaju je ipak potrebno dvoje... tako da razmislite malo.... da se možda vi niste spustili žalosno nisko. Na kraju bih vam poželeo sve najbolje u daljoj kupoprodaji i pošto vidim da ste i prodavac poželeo bih vam da imate što više kupaca.... poštenjačina koji su baš takvi kao što ste vi.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Tablet nije u opisanom stanju, u oglasu koji je odmah nakon narudzbe obrisao pise, napukao tac, ostalo je sve ispravno, sto mi je potvrdio i u prepisci na KP. Kada sam dobio tablet primetio sam da nema zvuka i da je klimav mikro usb konektor preko koga se puni. Prodavac pristaje da vratim paket, ali bez otkupa, pa ce mi navodno naknadno poslati novac, zatim sumnja da cu zameniti plocu, zatim da je tablet kod njega bio ispravan, pa da ga nosim kod majstora. .. Ne preporucujem saradnju sa ovim clanom!
Šta reći.... ima ljudi, a Boga mi i neljudi. ... Naručio je poluispravan tablet za 1000 dinara, a kad mu je tablet stigao počeo je da mu nalazi mane...kao klimav usb konektor ali zamislite - tablet se puni....zatim navodno prvo nije imao zvuk a onda se pojavio zvuk ali sa pucketanjem ili tako nešto. Ja sam mu odmah ponudio da mi vrati tablet ako mu ne odgovara jer samo baterija i lcd iz njega vrede mnogo više ali je on uporno odbojao. Video sam ja odmah sa kim imam posla pa sam mu na kraju ponudio da mu unapred uplatim pare na račun a da mi on posle toga vrati tablet i da valjda neće rizikovati negativnu zbog 1000 dinara, ali njemu ni to nije odgovaralo. Da bi na kraju rekao kako 9 godina popravlja tablete i da ima na gomili 13 istih takvih i da je hteo da prepakuje ploču sa mog tableta na njegov....... kad sam mu opet ponudio novac i to odmah na račun, on je blokirao komunikaciju i dao mi negativnu... Verovatno se nadao da će mi poslati neki svoj krš sa otkupom umesto mog tableta i da ću ja to progutati. Samo se nadam da KP tim može da vidi našu komunikaciju iz koje će svakom biti jasno ko je koga pokušao da zavrne.... sramota. A "gospodin" na profilu krije opciju "svi oglasi" da niko ne bi video da slapa pokvarene tablete. Apelovaću na KP tim da ovu ocenu ponište jer nema blage veze sa realnošću. Uostalom 130 pozitivnih ocena valjda više govori od jedne negativne.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.