Aleksandar

Svrljig

Član od: 15.02.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Teška saradnja i neodvoljno stručnosti. Predmet prodaje je bio polovično ispravan. U oglasu je navedeno da je 100% ispravna ali u realnosti nije tako. Nisam zadovoljan saradnjom sa ovim prodavcem.
Kako vas samo nije sramota?! 1. Obavestio sam vas o svemu 10 puta i ako to nije bila moja obaveza vec cisto neka licna kultura, a i radi bolje saradnje! 2. Nakon primanja posiljke me kritikujete kako je ploca prasnjava(kao sto sam rekao prodao sam je onakvu kakvu sam je kupio i kasnije izvadio iz kucista) i vredjate biranim recima naravno, da bi se nakon 24 sata setili da mi napisete i kako na njoj ne radi hard disk na primary master kanalu i ako je, kao sto sam rekao, kod mene radio na primary master(nisam juce seo prvi put za kompjuter vec pre dve decenije)!!! Nakon svega mi pretite kako cete vi uraditi ovo ili ono i ako vam ja fino i kulturno-bez i jedne uvrede objasnjavam da se manete tih prica jer dobro znam da je sve radilo! Na kraju mi dajete negativnu ocenu, tvrdim, bez razloga! Sve najbolje Dusane, "kako se pozajmite u zivotu tako ce vam se i vratiti" !
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.