Aleksandar

Leskovac

Član od: 07.09.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan za izbegavanje, u opisu oglasa nigde nije naveo nikakvih nedostataka na telefonu dogovorili smo se sve za zamenu pitao sam dali je to sigurno jer sam imao jos kupaca reko je da jeste da bi na dogovoreni dan reko kako njegov telefon ima fleke po ekranu kao nije znao kao da se to ne vidi pa sasvim slucajno zapazio. .. Tako da nije ispostovao dogovor . .. .
Hahahahahha,receno ti je sve na vreme neznam cemu negativna...Da ti nisam rekao pa ajde ... Niti si ostecen nesto u svemu ovome,samo zato sto sam otkazao zamenu zbog tebe jer nisam znao da tel ima fleku i ispao pravedan ti lagano dao negativnu,zasto?? Uostalom admini su tu da rade svoj poso Tvoje negativne govore o tebi Ja za jednu negativnu necu da se pravdam jer nisam zasluzio a ti ces i dalje ostati..... Pozdrav i svako dobro
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.