AleksandarUE

Užice

Član od: 23.03.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Asesoari > Žene | Torbe

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem saradnju nikako. .. dobila sam torbu koja nije original a navedena je tako. .. zatim ostecena je a kada sam pitala za popust doticni je rekao da nije moguce jer je torba kupljena u Diorovoj radnji u Milanu. .. nemojte da saradjujete sa ovom personom.
Treba da Vas bude sramota, ovo je neverovatno! Prvo si molila da ti spustim cenu na šta sam ti lepo rekao da je već daleko ispod svake cene, jer moja sestra nije jeftina krpljena lutkica koja se odeva po još jeftinijim kinesim budžacima, vaš je problem što očigledno veze nemate šta je original a šta kopija, ja sam napisao original i naglasio sam da vam garantujem za to, ali shvatio sam u čemu je problem nije preterano teško provaliti ovakve likove, prosto joj se tašnica nije dopala, onda je našla da me uvredi da kaže da nije original, a evo pored sestre sedim dok kucam ovo i ona joj se slatko smeje, ja sam na pravdi Boga dobio negativnu ocenu, a u životu svom nikoga za takvu sitnicu u životu ne bih pomislio da izradim, ali živimo u vremenu OVAKVIH likova pa prečesto pošten svet ispašta na pravdi Boga, ali neka meni je osmeh i dalje na licu, a takvima poput tebe daleko lepa kuća!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.