Aleksandra Gajic

Šabac

Član od: 06.02.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Totalno ne korektan. Poslao mi je neispravnu plocu. Ne javlja se na telefon. Zaobidjite ga u sirokom luku
coveku sam poslao dve ispravne ploce, prvu koja je navodna neispravna ne vraca nazad i to pod izgovorom kako nije primio drugi paket. ja mu dajem broj da prati posiljku i sa kojom se jasno vidi da je paket isporucen, on mi govori kako ON NIJE PREUZEO PAKET! PRITOM ME BLOKIRAO KAKO GA NE BIH MOGAO OCENITI. NAJNIZA OCENA !

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručio sam od ovog člana matičnu ploču. Komunikacija ok, dogovorili se da cena bude niža za 5 evra tj ukupno 50 evra. Dogovorili se da javi kada pošalje da bi znao kada da očekujem pošiljku ali nije, ni to nije neki problem. Stiže kurir (aks), ploča zapakovana u najlonsku kesu za dokumente i novac na kojoj piše lomljivo, znači apsolutno neadekvatno pakovanje. Na moju veliku grešku ja ipak plaćam i uzimam pošiljku (u velikoj želji da napokon popravim telefon). Otvaram, imam šta da vidim, smrskana ploča na dva dela. Svi znamo kako su nemarni kuriri ali tako zapakovana stvar veoma lomljiva, a koja vredi 6000dinara je totalni bezobazluk. Odmah sa kurirom do aksa koji je blizu mene, kažu da je apsolutno greška od prodavca zbog lošeg "pakovanja" i da probam prvo sa njim da se dogovorim. Zovem ga, kaže da će otići do aksa da vidi šta se može. Posle toga se nije javio tri dana. U međuvremenu sam se raspitao u supu ali zakon ne štiti kupce u ovakvim tipovima kupoprodaje. Sledeći put kada smo se čuli on se ogradio od svoje krivice, sve prebacuje na aks i kaže da se ja izborim kod njih za svoj novac. .. U ovom slučaju je to apsolutno nemoguće jer niko nije drugi kriv osim njega. Posle svega, sumnjam da i i poslao ispravnu ploču. Eto, on ima 6000 din koje nije zaslužio, brza pošta je odradila svoj posao i naplatila to, a ja imam parče plastike koje ničemu ne služi. Zbog ovakvih prodavaca ubuduće ništa vredno ne kupujem preko bilo kojih oglasa. Apsolutna NEpreporuka, najblaže rečeno.
Ploca je upakovano kao i sve ostale ploce koje su slate istog dana. Upakovana je u najlon sa baloncicima, sto su Aks kurirskoj sluzbi prihvatili (i dan danas prihvataju kao ADEKVATNO UPAKOVNU POSILJKU) Gospodin me prvo kontaktira i kaze kako je u prisustvu kurira otvorio paket i zatekao gore pomenuto stanje, da bi nakon toga JA POZVAO AKS I OBJASNIO SPLET DOGADJAJA, da bi nakon toga gospodin menjao iskaz i govorio da USTVARI KURIR NIJE BIO PRISUTAN, DA JE SAMO "ZASAO ZA COSAK" KADA JE ON OTVORIO PAKET. Aks mi daje odgovor da oni ne mogu da garantuju za pakete koji su otvoreni i na koje imaju reklamacije nakon toga sto je kurir otisao, jer je vrlo moguce da je lice zamenilo predmet iz paketa.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.