Aleksandra Jovanovic

Leskovac

Član od: 15.01.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Asesoari > Žene | Torbe

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Iskreno razocarana u clana. . Najlepse zamolila da upakuje predmet kako se ne bi ostetio, nije ispostovala dogovor. Ranac je prispeo ulepljen lepkom! Tvrdi da nema pojma kako je uspeo ranac da se osteti - pa upravo tako kako nije ispostovan dogovor. Zao mi je sto cu ostaviti negativnu ocenu, ali ne preporucujem saradnju ukoliko niste sigurni da Vas doticna mlada dama nece - obmanuti : (
Hvala na oceni, i na prvom negativnom iskustvu, a pre svega hvala sto sam se izmaltretirala oko svega i sto je novac uplacen u 16h umesto ujutru kakav je bio dogovor, pa sam nosila ranac ceo dan sa sobom i vratila ga kuci, pa nakon toga odjurila po tvom zahtevu do Poste u 16 i 10 biciklom po vetru i hladnoci i razbolela se, s obzirom da primaju pakete do 16 i 30 kako bih ti poslala odmah iste sekunde. Kada si rekla da je stigao i da ima malo lepka na njemu, cega nije bilo pre nego da posaljem, predlozila sam ti, i tada odmah iako nisam ni znala otkud lepak uopste, da mi posaljes ranac kako bih odnela na hemijsko ciscenje, nisi to uradila. Nisam uopste znala kako je lepak dospeo tu, a posle nisam ni imala prilike da ti kazem, posto si me blokirala, sestra mi je rekla da je ona malo zalepila kesu posto je kartonska i odlepila se u jednom delu. Stvarno mi je zao sto se to desilo, ali nije smak sveta, ljudi sa hemijskog ciscenja su mi rekli da odnesem i da ce srediti, ali ne, ti si odlucila da ostavis ranac tako i da me blokiras. Do sada sam imala pozitivna iskustva i nikada se nije desilo nista slicno. Da se nisam ponudila da to sredim, razumela bih te, ali ovako zaista ne razumem zasto ti je tesko da posaljes ranac o mom trosku kako bi se to sredilo. Zelim da ti pomognem i znam da ti se ranac svideo, zato sam ti i spustila cenu ispod svake moguce za original Fendi ranac koji sam ja platila duplo vise i to u Americi i donela ga ovde, gde i nemas priliku da nadjes tako nesto. Stvarno sam ti maksimalno izasla u susret, ali nije vredelo. Ukoliko budes zelela da to sredimo, tu sam, mozes poslati kada zelis, resenje postoji, na tebi je da odlucis. Nadam se da se neces ponasati kao dete, vec kao odrasla osoba koja moze da ode do Poste i posalje ranac.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.