Aleksandra Simic

Beograd

Član od: 08.11.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Nintendo

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nažalost jako retko daje negativne ocene ali iskustvo sam ovim članom je ispod nule tri puta precrtano. Molim Vas zaobilazite ovog člana. Sve sam dogovorio prešao 100KM da bi bilo sto promena jer član nije ispoštovao ni jedan dogovor. Sve laŽ do laži naravno da na rezervisanu robu je prodato drugom jer lažima i izgovorima nikada kraja! Ukoliko je potrebna cela prepiska RAT I MIR mogu je svima proslediti. Ali ovakvim članovima nije mesto na KP.
Je ne verujem cime se bave preprodavci, samo da bi dobili robu i zaradili, gaze preko mrtvih. Covek samo sto mi u frizider nije usao, kao pijavica se zakacio, a ja mu nista nisam obecala. Dosao je poslom u Beograd i poslao milion poruka, jer nisam htela da ga pustim u stan, dok sam ja sam na odmoru a kada je i moja baby sitterka to odbila, i ja mu to kulturno objasnila, da ne zeli ni da se nadje sa njim, nastavio je da salje poruke i presira i naterao me da skinem, predmet iz prodaje, samo da ga skinem sa kicme. Znam da je ispustio nesto sto je jako zeleo, ali sta da radimo, ne moze sve u zivotu da se dobije jeftino, pogoto ako rusite sva pravila lepog ponasanja, uznemiravate osobu koja Vam je vise puta objasnila da je na odmoru i predlazete da babysitterka ostavi samu decu da bi sisla i Vama prodala Nintento. E pa ne moze. Nije nacin. Stidite se, svake lazi napisane u ovoj oceni i svog postojanja.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.