Aleksandra Zivkovic

Smederevska Palanka

Član od: 09.04.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Čizme

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Losa saradnja, ne ispostovan dogovor. Porucene cipele nisu zeleli da promene broj i ako su obecali pre toga da nece biti problema ako je zamena u pitanju, pod izgovorom da nema broj 45. Medjutim pozvao sam sa drugog broja i naravno imaju broj 45. Novac ne vracaju i ispostavilo se da ne rade ni zamene. Posiljku je poslao neko druga osoba koja se lazno predsravlja i cij je broj nepostojeci, tj lazan. Zbog toga moja ocena je 1
Svi moguci dokazi i poruke postoje, kako na kp tako i na viber. Porucili ste cipele 44 broj nigde u opisu ne pise zamena i vracanje novca, stigle su Vam cipele nove kao sa slike i sve je bilo u redu tako ste javili nakon toga ste pozvali da kazete zbog stopala cipele su neudobne ali vasem bratu su dobre samo treba veci broj, na stanju nema 45 i eto zbog cega negativna ocena. Ako je to zasluzeno i realno svaka Vam cast .

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Imao sam lose iskustvo sa ovim prodavcem, pa da napisem, cisto da se neko ne zezne kao sto sam ja. Radi se o Iphone 5, koji je po recima prodavca "KAO NOV U ODLICNOM STANJU". Posle par sms poruka, dogovora oko cene, pozvao sam doticnu pre polaska za S. Palanku, da mi potvrdi navedeno u opisu. Na pitanje kakvo je stanje, odgovor je bio - Odlicno. .. ledja i ekran bez ogrebotine, sa strana na par mesta spala boja, ali to je ostecenje od ruku. Na pitanje Da li ima ostecenja od pada i udaraca, odgovor je bio - NE. Ostecenja su samo od koriscenja, od ruku, nema od pada. Na pitanje KAKVA JE BATERIJA? , odgovor je bio: "Dobra, ako se koristi internet dosta, ne moze ceo dan, ali ako se manje koristi moze". .. Otisao sam do S. PALANKE, cim sam uzeo telefon, video sam da stanje nije ni priblizno opisu. Po ivicama je oguljena boja, na tri mesta ima ostecenje od pada, na ledjima ima dve tacke koje su ogrebane, a na "staklenim" delovima oko kamere i na dnu zadnje strane ima dosta sitnih ogrebotina. Upalio sam telefon, ubacio SIM, pozvao sa drugog telefona da proverim zvucnik i mikrofon, posle par sekundi telefon se UGASIO! !! , i trazi da se poveze na punjac. Naravno, nilakav problem ne bi bio da telefon nije imao oko 30% baterije. Prikljucim punjac, upalim telefon, baterija 28%. .. skinem sa punjaca, posle 10 sekundi se opet ugasio. Prodavac se ponasa kao da to tako treba, cak pokusava da me ubedi da je to ispravno. .. i da se i drugi telefoni tako ponasaju. .. STRASNO! I, tako. .. vratila mi karticu, sede u auto, i ode. .. NIKOM NISTA. .. Kao da mi je donela pred kucu, a ustvari, ja sam presao 100km, bacio 1000din na gorivo i izgubio 2h zbog precitanih problema! !! TOLIKO OD MENE! Ne bi me cudilo da doticna sada sve ovo negira, jer kada je sve precutala i slagala. .. drugo se nista ne moze ni ocekivati. Pozdrav. Evo, da prilozim i opis oglasa: "iPhone 5 16gb, kao nov u odlicnom stanju, crne boje, zastitno staklo na ekranu, ima maska uz njega, usb i punjac koji je nov kupljen. Nema mana, samo neki trag koriscenja, tj na par mesta malo boja skinuta od koriscenja. Star oko godinu dana. Pitajte sta Vas zanima"
Pa znate kako prvo uzmite razmislite, a kad to resite sa sobom onda da li ima smisla ova ocena i ovaj opis.. Cak sta vise zvali ste me 100 putaa ja zbog tebe nezahvalnog dolazila i gubia vreme a mogla da prodam tel. Uzeo ubaca njegovu karticu zagleda tel a trazis cenu kao za kineski tel. Ukljucuje tel na neki usb u autu i kao tel ce da se napuni za 2min. Verovanje ovom coveku nema logike. Hhahah hvala i pozz
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.