Aleksandra

Grocka

Član od: 20.10.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Tepisi i prostirke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nisam dobio otirac kao na slikama koje reklamira zbog lose komunikacije, kad sam poceo da objasnjavam, da nadjemo neko resenje, blokirala me, tako da me ostavila nezadovoljnog, bez 1700din koliko sam platio za otirac i ponizenog, jer nemam pravo ba reklamaciju. ..
Gospodin je dobio otirac isti kao sa slike koju je poslao, ali je zeleo nesto drugo a to nije objasnio. Ja zaista ne mogu nikome citati misli. Radi se onako kako se kaze, odnosno kako kupac objasni. S obzirom da on nije objasnio kako zeli dobio je apsolutno isto kao sa slike koje je poslao. A kada je dobio nesto sto on nije zamislio tako onda je krenuo da salje poruke i da vredja, zbog toga je i blokiran. Svakome izlazim u susret ukoliko je greska moja, ali ovaj put se gospodin nije izrazio kako treba. Tako da apsolutno nema veze sa vezom.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.