Aleksandra

Vranje

Član od: 22.01.2021.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Tepisi i prostirke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu stoji NOVO, sto se i vidi. Ali tepih niti je nov niti malo koriscen vec koriscen. .. Tako da je osoba koretnog ponašanja, mozda moja greska sto nisam tražila blize fotografije. Na odalhenim se ne moze videti. . Svakako je roba stigla, ispostovana sa obe strane, i slanja i primanja. Eto, jedina mana sto napisati NOVO, a nije. Ili malo kirisceno, mada zavisi zaista sta je kome malo koriscen je. .. . U svakom slucaju samo preporuka da tražite blize fotografije. .. Sve ostalo je sasvim utedno proteklo

Odeća | Ženska > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jakna je u oglasu stajala da je nekoriscena, stigla mi je pocepana I iskrzana oko vrata. Doticna se ne javlja na mobilni. Preko poruka kp sam je obavestila I zahtevala povrat novca. Ne zeli da vrati novac. Nikako saradnja sa ovim clanom! !!
Skroz netacno, u oglasu je pisalo ostecenje sa unutrasnje strane.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.