aleksandra

Beograd

Član od: 21.07.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Korisnica nije stavila tacan opis. U opisu je pisalo da telefonu treba reinstalirati sistem i da ce opet raditi, a kada je meni dosao jednom je pokazao LG logo i nikada se vise nije upalio. Kasnije sam saznao da je telefonu otkazala maticna ploca. Kada sam ponudio da normalno resimo ovaj problem i da se meni vrati novac, korisnica se pravdao time da je "zensko" i da je napisala sta je mislila da je problem, a u opisu je samo pisalo "Treba da mu se reinstalira sistem", nigde ne pise "ja mislim", pa sam pretpostavio da je zasigurno u softveru problem. Kasnije me je ona samo ignorisala. Sada imam telefon koji nece da se upali i koji mogu da bacim. Velika neozbiljnost prodavca, razocaran sam.
Korisniku je objasnjeno preko poruka u kakvom je stanju telefon pitao je dal je telefon nosen u servis ja sam mu rekla da nije telefon je napunjen i proveren pre slanja i palio je ,korisnik je izjavio da telefon ne pali uopste kako to odjednom kod njega ne pali.. Ko zna sta je radio sa telefonom pa sad zeli da ga vrati jos novac da mu se vrati .sve kako sam mu rekla tako i jeste sa telefonom ja slagala nisam pisalo je da je telefon ne ispravan i u opisu sam napisala moje misljenje sta je . ja imam malo dete nemam vremena da se zezam sa neozbiljnim kupcima.

TV i Video > Video kasete

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Aleksandra je neozbiljan kupac, narucila je od mene original video kasete yu video , poslala adresu , jasno sam joj odgovorio da kasete saljem postekspresom a ona ih nije podigla , a na moje poruke na kp ne odgovara . Pogledavsi njene ocene i komentare zakljucio sam da se radi o fer i ozbiljnoj osobi ali sam se prevario, Moj savet, zaobidjite je u sirokom luku.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.