aleksic rale

Prokuplje

Član od: 10.04.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

E ovako, sto se tice Radeta od njega sam kupio Nike Tn čovek je rekao da su patike malo nosene ali dobro očuvane, poverovao sam mu na reč i poslao podatke da mi posalje patike. Patike su stigle skroz s***ane i djonovi pupucali. Čim sam podigao patike kontaktirao sam ga i poslao mu par poruka da mu vratim patike samo je video poruke i blokirao na svim mogucim mrežama. Iskreno vam ne preporučujem. Nisam hteo da prijavljujem ovaj slučaj jer neću da se ciganisem za patike i da ga prijavim ništa ne bi bilo. A ovog ako ga negde budem sreo ili video djon ovih patika će mu biti ocrtan na glavi! Iskreno vam ga ne preporučujem! !!
Ovako. Da odgovorim ovom gospodinu... Radio sam dnevnu i nocnu smenu , gde je telefon skoro pa zabranjen, mada nemam kone da se pravdam, kada sam video poruke i pozive sa nepoznatih i skrivenih brojeva znso sam da je slucaj. Mogo je lepo da pusti poruku kao covek i da lepo resimo, povrh svega LAZE POSLAO SAM DVADESET SLIKA I VIDEO SNIMAK DA SU PATIKE SKROZ u redu.. Tako da o ovom clanu sve najbolje u nastavku zivota ..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.