Alen Sehovic

Ćuprija

Član od: 12.10.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Motocikli | Oprema i delovi > Mopedi | Oprema i delovi

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Trebali smo da trgujemo za tockove od Bt motora, u zamenu za moju masinu od Apn motora. Masinu sam mu poslao 27.06 u 13 30h i platio postu 630din. isti mi je odg. da je poslao tockove tog dana u 11h i da mi je postarina 480din. Oko 20h uvece mu posaljem broj svoje posiljke i kazem da mi posalje broj posiljke koju je on dobio od poste da je pratim preko interneta, onda druga prica. .. nije zena poslala ovo-ono, vrda mulja itd. ostane da ce 28og ujutru da pozove Bex i preda svoj paket kad dodje moja posta njemu, nazovem ga to jutro i on mi ladno kaze "pa sve je poslato jos juce". .. tip je izgubljen slucaj, od tad se ne javlja niti odgovara . .. Zaobici u sirokom luku!

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne odgovoran covek, dogovorili se za zamenu i posle toga niti odgovara niti se javlja, zaobilaziti ovog clana u sirokom luku ! !!
nisam ni hteo da kupim niti smo se dogovorili ja i ti jesam gledao tvoje oglase ali nismo imali nikakav dogovor

Mobilni telefoni > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovaj "Prodavac" ili korisnik ovog sajta je sasvim nekorektan i neozbiljan. Dogovorili smo se da uradimo zamenu i da to uradimo licno. Medjutim on se nakon tog dogovora nije javio i nije mi odgovarao na poruke i tako me zavlacio nedelju dana. I danas mi je njegova supruga rekla da je kupio novu kacigu. Tako da ne preporucujem saradnju sa ovim clanom ukoliko nemate zivaca.
pa necu kacigu brate zavlacis meza kacigu koja ne vredi u ovoj ceni nisam bio zadovoljan ponudom tvojom
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.