Alen

Zrenjanin

Član od: 10.06.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli | Delovi i oprema > Biciklistička odeća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ne preporucujem! Kupio sam Biciklisticke , pa sam dobio nesto totalno drugi, i u losem stanju! Bacio sam 900dinara u smece! Nije velika novac ali ipak ovo ne ide tako! Javio sam, i nije posaljio drugi , ni pare nije vratio!
Covek juednostavno ne govori istinu.Ja sam telefonom kontaktirao sa nekom zenom koja je rekla da saljem te biciklisticke posto se on nalazi u Madjarskoj,dobio sam novac uredno i ocenio kupca pozitivnom ocenom.Covek jednostavno ne govori istinu posto sam potrosio vise para na telefoniranje sa doticnom gospodjom,a da me je i jednom nazvao vratio bih mu pare i platio postarinu u oba pravca.STO DALJE .Biciklisticke su u odlicnom stanju jer ih ja kupujem u vidjenom stanju.Pare mogu i sad da mu vratim bez obzira na negativu ocenu.U pitanju je obraz a ne smisao za neistine.Imam dokaze o telefoniranju sa doticnim.STO DALJE OD OVOG COVEKA....

Kolekcionarstvo > Militarija | Oprema domaća

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu je stajalo JNA kaiš nov. Kaiš jeste nov ali nije ni prošao pored JNA kaiša. Čak je na njemu stara ženska kopča a ne vojna. Prodavac ne odgovara na poruke iako ih je pročitao.
Nista nisam sakrio, kais je slikan iz vise uglova, sve je slikano. Covek je narucio i dao mi negativnu ocenu, govoreci da je zenski kais u pitanju. Ne zelim da se pravdam, zbog toga sto me je ocenio covek koji ima 11 puta manje pozitivnih ocena od mene. On govori da mu se ja ne javljam, cak sam ga i telefonom nazvao i rekao da posalje nazad, a on mi je spustio slusalicu. Toliko o ovom clanu, pa izvolite, saradjujte s njim.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.