Alex Ferguson

Grocka

Član od: 31.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Časopisi i stripovi > Stripovi | Alan Ford

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Oglas objavljen u nedelju. Javljam da zelim da kupim po ponudjenoj ceni. Prodavac pristaje. Kaze da je u sredu kuci pa ce poslati. Pristajem i kazem da javi gde da uplatim novac. Javlja se u utorak uvece sa pricom da mu neko nudi bolje novce uz opciju ako zelim da uzmem bez jednog broja. Na to odgovaram: pozdrav Aco, nisam znao da je ovo na KP aukcija. Ako ti je ok posalji mi sve, ako neces prodaj njemu. Ne znam sta drugo da kazem. U sledecoj poruci prodavac ocenjuje moj odgovor "kao ne bas najljubazniji". Na stranu sto umesto slanja porucenog pravi novu pricu. U sledecoj duzoj poruci mu pisem da ovo nije korektno ponasanje i da ovo nije nacin na koji se odnosi prema kupcima. Da me je bespotrebno nasekirao umesto da posalje poruceno. Kaze da sam ja trebal da mu kazem "Izvini Aco trebaju mi svi brojevi". Dakle, nije bitno sta ste porucili i dogovorili, bitno je da kazete ono sto je prodavac Aca zamislio. Tragicno. Na kraju kaze, posto se nismo razumeli dobro, skida oglas i salje tom sto nudi vise - besplatno. Da nije zalosno bilo bi smesno. Nikada nikome nisam dao negativnu ocenu, ali za ovog gospodina koji se hvali mnogobrojnim pozitivnim ocenama sa Kupinda - jedna velika NULA i upozorenje svima koji nameravaju da kupuju od njega kako bi znali da nije covek od reci i da pogazi dogovor u seknudi, a sve zarad samo malo novca sa druge strane. .. Zalosno. Mozda ovo prolazi na buvljaku, ali nije dostojno prodaje na KP.
Samo sam ga pitao da li može da se odrekne jednog broja i da mu smanjim cenu (javio se čovek kome samo taj broj nedostaje). I samo je trebao da kaže - ne, trebaju mi svi, i dobio bi sve, bez dalje priče. Sve lagano, fino i kulturno. Umesto toga - drama - ispao sam lažov, prevarant, pijačar, nula, žalostan i tragičan. I da, poslao sam taj strip čoveku kome nedostaje za 0 dinara. I da, imam preko 1200 kupoprodaja na limundu/kupindu sa pozitivnim ocenama. Srećno!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.