Alex

Prokuplje

Član od: 09.08.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet ne odgovora opisu iz oglasa. Rekao je da telefonu fali samo baterija, medjutim konektori su svi razvaljeni, kablici pokidani. Pozvao sam da se dogovorimo da vratim ili da mi refundira deo novca pa da ga zadrzim za delove. Nije pristao na nikakav dogovor. Clan je na telefonu bio veoma drsk i ne zainteresovan. Zbog toga dodeljujem negativnu ocenu.
Sramota blokirao me je da ne mogu da ga ocenim lepo mu je receno sve o tel ali ima takvih ljudi poceo da vredja naravno lepo sve receno ponudio 3000 resto da mu vratim a da ostavim displej koji vredi taj novac i delove ko kog pravi ludog pristao i ako smo se prekjuce culi vise puta i objasnjavao sam da je ploca mrtva serviser ga je otvarao ja ne ali sad njeulmu bitna ploca koja je kako kaze proverena i nema icloud cist kao sto sam rekao ali takvima ne treba mnogo objasnjavati ima prepiske cele pa neka vidi kp trebao sam da mu zakovem negatinvnu ocenu odmah ali blokirao me nema veze
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.