Alex

Leskovac

Član od: 04.07.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslali mi telefon sa kineskim ekranom! Adapter za punjenje ne radi! Upustvo za upotrebu od ajfona 6, bateri health 87, a ne kao sto su napisali na oglasu 90. Nisu hteli da im vratim uredjaj. ..! !!
Postovani. Prvo se procita oglas i protumači. Drugo ispostovan je svaki vid dogovora i sve poslato po dogovoru. Trece :tako se ne sklanja konkurencije.Kupis od 128 proda od 32 i zaradis. Razlog tvoje reklamaciju da se telefon duze startuje od 15 sekundi. Molim te obrati se Apple ovom inzinjerskom timu. Posle par dana si poceo da izmisljas kineski ekran(telefon si dobio u perfektnom stanju kao sto si i sam napisao) O tvojim namerama necu ni da razmisljam. Molim administratore da sankcionisu ovakve clanove koji prete preko poruka!

Alati i oruđa > Električne brusilice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Opis netacan, masina poslata sa slomljenim kucistem, slomljenim lagerom za disk, ne orginalnim diskom. .. Motor jeste ispravan ali moze se koristiti za ukras. Toliko od mene.
Opisano stanje odgovara oglasu. Ne znam sta se ocekuje. Dodatne elemente nisam naveo da prodajem. Sramota. Trazio si da te posluzi jer je tvoja slaba. Poslao sam ti brdo slika i video zapis na tvoj zahtev. Sramota sta se radi.

Bela tehnika i kućni aparati > Mašine za sušenje veša

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

ovaj drug, član iako ima brdo pozitivnih ocena i ja vodjen time nije rekao kompletnu istinu vezanu za mašinu. Spustio je cenu to stoji, dogovarali smo se dok je nije prodao i to stoji, al ne mogu da shvatim kad ga 3 puta pitam jel mašini radi grejač, da je svaki put rekao da nemam brige i da je sve u ispravnom stanju. Naravno da joj nije radio i to sam shvatio kad sam je upalio i posle 4-5 min video i sam, inače grejač sa zamenom košta i koliko i sama ta mašina za koju sam dao 100e +ptt 15e. Mašina vredi i više možda od ovoga što sam platio i što ću platiti al ne vidim pojentu cele priče da se ne javlja više na tel ni na poruke, ok nema veze al ostavio sam komentar zbog drugih članova. Nije sve u parama ima nešto i u poštenju. pozz za druga člana a za sve ostale 3 put meri 1 seci.
Postovani. Sve je istina sto ste napisali osim jednog dela koji se izostavili. Na vase insistiranje poslali ste dva prijatelja iz Leskovca da licno pogledaju i testiraju masinu.Naravno ja sam pristao i ispunio i tu zelju. U prisustvu vasih prijatelja masina je testirana u radu gde je i napravljen video snimak koji su vam poslali i nakon toga ste pristali na kupovinu.Pakovavanje i slanje je isto uradjeno po vasoj zelji. Ne vidim poeontu ako vam neko nesto ucini za takvo reagovanje. Hvala.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Tableti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

kada sam narucio tablet, izgledalo mi je kao da je covek posten, da ima 194 pozitivne ocene na sajtu, i da necu imati problema sa njim, .. rekao je, budite bez brige, sve radi super. .. kad mi je stigao tablet od njega, zaista je radilo sve super. .. prvih 3-4 sata, dok se baterija nije ispraznila. .. tada sam hteo da ga stavim na punjac, ali nije hteo, ni preko punjaca, ni preko usb-a. on se vadio na to, recima, kod mene je radilo, poslacu ti u ponedeljak drugi, a danas, kad sam hteo da ga pitam jer poslao drugi, blokirao je prepisku samnom. .. .od mene negativna ocena. ..
Volim da ispostujem svakog kupca. Ne volim nepostene stvari.Kao prvo tablet je bukvalno kao nov.Kao drugo pre slanja sam resetovao i napunio tablet njegovim punjacem koji vam je poslat kao i garancija kutija i uputstvo. Kao trece.Vredjate moju inteligenciju nekim stvarima kao drugar vas gledao i ustanovio ostecen ulaz itd.4.Nikad se ne bih ponizavao i brukao za nikakav novac.Tablet koristi njegov iglicasti punjac a ne usb!!! Usb je za transver podatakaHvala na oceni.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.