Alex

Aranđelovac

Član od: 06.07.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Štampači | Laserski toneri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovo je upućeno svim budućim kupcima sa željom i nadom da će Vam moj komentar biti od pomoći. Nemojte da Vas broj pozitivnih ocena ovog člana zavara. Lako je kada stvari idu kako treba biti korektan prodavac. Pravi karakter prodavca se jasno pokazuje tek kada nastane problem, kada se roba reklamira. Alex mi je, naime, prodao neispravan toner za štampac. Ništa strašno, dešava se, to ne mora da govori obavezno o lošim namerama prodavca. Medutim, Alexov odnos prema meni od trenutka reklamiranja robe je u najmanju ruku bezobrazan. Nije hteo svoju robu nazad ikao sam ponudio da je pošaljem kako bih ga uverio da je roba neispravna. Složio se da mi odmah vrati deo novca. To je bilo 8. februara. Danas je 25. februar i od obećanog novca nisam video ni dinar. U međuvremenu sam se naslušao obećanja i bajki, te uplatiće sutra, te na putu je, te sestra će otići do banke, te uplatio je ali banka ima problema sa softverom, te da će mi navodno poslati nekakve slike famozne uplatnice iz banke, onda kao poslaće mi poštom pare, na kraju je prestao sa komunikacijom. Laž do laži, bezobrazluk do bezobrazluka. I tako skoro 20 dana me vozika a od obećanih para ništa. I to me još iz poruke u poruku uverava da ako mi je nešto obećao to će sigurno i ispuniti. Takvu drskost nisam odavno video, Alex je UBEDLJIVO NAJGORE ISKUSTVO koje sam imao na ovom mestu. Ukoliko neko iz KP tima čita ovo i želi da mu se moja priča dokumentuje, rado ću poslati izvode iz banke a naše dopisivanje možete pretpostavljam videti i sami – ne iz razloga kako bih došao do para, ja sam njih prežalio, već kako biste buduće kupce nekako zaštitili od ovakvih stvari a posebno ovakvih prodavaca. Žao mi je što je ovako ispalo ali ovo moram da napišem: svim budućim potencijalnim kupcima VELIKO upozorenje: NE SARAĐUJTE sa ovim članom, ukoliko se desi da je roba neispravna oprostite se od para. Bićete samo poniženi. Pamet u glavu, ne treba vam ovakvo iskustvo.
Gospodinu je poslat nov toner, neotpakovan, znaci NOV to moze i on da potvrdi. Da li zbog nestrucnog rukovanja ili cega vec, on je toner upropastio, zove me i kaze kako se razlio toner i trazi od mene povracaj novca na sta niko ne bi pristao.Napisao je da je hteo da vrati toner nazad i uveri me kako je roba neispravna a roba je bila nova i neotpakovana, hermeticki zatvorena. Pozdrav i svako dobro.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.