Alex

Beograd | Palilula

Član od: 06.07.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Foto-aparati i kamere > Objektivi, sočiva i durbini

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Sto se tice komunikacije, ona je na zavidnom nivou, ali sto se tice predmeta to je jedna velika 0, covek nije naveo da su stakla ostecena niti je u jednom trenutku to spomenu. Objektiv je totalno neupotrebljiv s obzirom da mu je staklo potpuno unisteno. Zbog ovoga jedan veliki minus. ..
Zao mi je sto se kupcu ne svidja predmet. Objekitv je star 50god i nije nov. te kao takav ima tragova i nedostataka sto kupci mogu da ocekuju kad kupe koriscen i star proizvod za 1/3 cene. Objektiv je opisan bas kakav je i bio kad je poslat . Ispravan. Stakla su bila cista , bez ogrebotina i budji. Nisam primetio bilo kakva ostecenja i mane jer bi bile navedene.

Foto-aparati i kamere > Objektivi, sočiva i durbini

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Veoma neozbiljan kupac, stvorio mi je nepotrebne troskove jer se meni posiljka vraca i ja je placam a on samo filozofira, ne preporucjem za saradnju! !!
Zao mi je zbog nesporazuma. Prodavcu sam na vreme javio da ne salje ako nije posalo . On je ipak poslao . I ako je posalo ja sam rekao da cu probati u ponedeljak da podignem on mi je ipak dodelio negativnu. U redu. Hvala Moze se uporediti vreme moje poruke i vreme prijema posiljke u posti. Prodavac je mogao i da ne posalje . Takodje u komunikaciji sam rekao da cu probati da resim neprijatnu situaciju i podignem posiljku posle vikenda . Smatram da je negativna neopravdana . Prodavac je mogao da izbegne nesporazum ali me je ignorisao. Molim admina da mi izbrise negativnu ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.